Política · 16 d'Abril de 2018. 22:40h.

El Govern espanyol recorda que Puigdemont és un "fugit de la justícia"

L'endemà de l'entrevista en 'prime time' a TV3

El Govern espanyol recorda que Puigdemont és un "fugit de la justícia"

Íñigo Méndez de Vigo

El portaveu del Govern espanyol i ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo, ha recordat que l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont és un "fugit de la justícia" i considera que és "absolutament inviable" que torni a ser president de la Generalitat. "Que un fugit de la justícia pugui ser president d'una comunitat autònoma és absolutament inviable" ha assegurat el ministre en una entrevista a 8tv. 

El ministre d'Educació ha manifestat que "el que ha de fer és posar-se a disposició de la justícia". "Puigdemont és un fugit de la justícia, una persona que ha comès actes presumptament delictius però que ha marxat per evitar l'acció de la justícia, no ha fet cap favor als que s'han quedat aquí que estan en presó preventiva". 

Méndez de Vigo ha reclamat un govern que "s'ocupi de tots els catalans, no només dels sescecionistes" i ha demanat no buscar "candidats impossibles" a la presidència de la Generalitat. El portaveu de l'Executiu espanyol ha defensat la "legitimitat" de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

Sobre la candidatura de Jordi Sánchez el ministre ha assenyalat que la seva situació "depèn d'un jutge", tot i que "és molt difícil pensar que algú que aspira a ser president de la Generalitat pugui ser-ho des de la presó" i ha ofert "diàleg" dins de la llei. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Jes, Bcn, Cat, 17/04/2018 - 09:36

Catalunya es la Galia del share en TV3: Puigdemont aplasta con su entrevista (31.9%) a los Supervivientes
http://vertele.eldiario.es/audiencias-canales/comunidades-autonomas-tdt/audiencias-tematicas-forta-domingo15abril-puigdemont-entrevista-TV3_0_2003799606.html

#2 jes, Bcn, Cat, 17/04/2018 - 09:33

Buff, l'Iñigo va adormir fins i tot les ovelles a la seva entrevista a 8tv.
Al menys el Rei hi va posar mala baba a la seva diatriba de l'any passat.
Entrevista Puigi a TV3: 30% de share, el millor rating d'un polític mai.
Per aquells que creuen saber "el que interessa als catalans"

#2.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/04/2018 - 11:06

"Entrevista Puigi a TV3: 30% de share, el millor rating d'un polític mai."

Eso lo dice todo de vuestro bajo nivel intelectual.

#1 MM, Barcelona, 17/04/2018 - 09:01

I te tota la raó, ja es hora que desde l'Estat es fagi el discurs de la veritat perque, d'una vegada per totes, s'ha d'enterrar aquesta linia de mentides i falsetats que els sediciosos distribueixen a través dels seus mitjans i de la nefasta tv3 que ja seria hora de pendre mesures i netejar els càrrecs complices dels irresponsables.