Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 13:10h.

"El govern espanyol té por"

Willy Díaz, periodista de la televisió canària: "El procés ha perdut el nord"

El periodista de la televisió canària, Willy Díaz, en una entrevista a e-notícies, lamenta, en referència al procés, que "això trigarà molt en arreglar-se. Avui veia la cara de Marlaska i crec que el govern espanyol té por i els ha sobrepassat, per molt que ells diguin que ho tenen preparat. Ara el que cal és tranquil·litat, serenitat, que cessi la violència i començar el diàleg".

Díaz, malgrat agrair el tracte "amable" que han tingut amb ell els CDR, considera que "estan utilitzant la violència per aconseguir una cosa que jo entenc que amb la violència és molt complicat. Tinc sentiments trobats perquè em fa molta pena veure el que està passant a Catalunya i no obstant això, tractes després amb aquesta gent i són persones normals". "El mètode que s'estan utilitzant no és l'apropiat", sentencia.

El periodista valora com una de les possibles causes de la situació actual que "el partit de Pujol va fer mossegades, va adoctrinar la joventut i ho han aconseguit, sembla que han perdut el nord. Potser va ser aquest adoctrinament". "Segurament el procés arrenca per tapar la corrupció de CiU", afegeix.

Finalment, explica que "hi ha simpaties a Canàries pel moviment independentista, aquí fins a les últimes autonòmiques ha governat durant gairebé 30 anys Coalició Canària, que és un partit nacionalista" malgrat aclarir també que aquest partit "no vol la independència".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Sarola, Castelldefels, 18/10/2019 - 17:05

Lamentablement només ens queda Vox i/o una cruenta Guerra Civil.

#12 catafracto, Barcelona , 17/10/2019 - 17:22

Que Dios te guarde la vista, Willi... Muerto de miedo está el Gobierno, ¡Jajajajaaaaa!!!

#10 Agustino, Barcelona, 17/10/2019 - 16:29

La derecha sigue subiendo y los cómplices de los separatistas bajando. Pedrito "emperador" al final España está viendo de que lado estás y lo que de verdad te importa.

#9 Protágoras, bcn.España, 17/10/2019 - 16:22

"tratas después con esta gente y son personas normales" El caso "Eichmann" documentado por Hannah Arendt, puso de manifiesto que las "personas normales" pueden actuar como anormales, si son arropadas y justificadas por su entorno social; tal y como sucede en Cataluña. Esperemos que los "normales" no vayan a más.

#8 pepe, andorra, 17/10/2019 - 15:14

lo q tienen miedo es por ver como les afecta en las próximas elecciones, no por otra cosa, pq tampoco quieren aplicar el 155 o declarar el estado de excepción por si después necesitan los votos separatas.....Le va a salir el tiro por la culata al sr. Sanchez, como minimo, ese es el miedo y no otro, pq España al PSOE, solo la quiere por la pasta