Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2017. 20:06h.

El Govern espanyol tornarà abans de vacances per analitzar el conflicte del Prat

Consell de Ministres extraordinari per aprovar el laude obligatori

El Govern espanyol tornarà abans de vacances per analitzar el conflicte del Prat

Iñigo de la Serna

El Consell de Ministres es reunirà de manera extraordinària aquest dimecres per analitzar la situació al Prat i aprovar el laude obligatori després que els treballadors d’Eulen hagin rebutjat la proposta sorgida arran de la mediació. Així ho ha anunciat el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, després de celebrar-se a Barcelona la comissió de seguiment de la vaga.

De la Serna ha afirmat que "el dispositiu de la Guàrdia Civil ha permès que funcioni el Prat" i ha afegit que "s'ha dut a terme amb escrupolós respecte del dret a la vaga". També ha informat que "la tasca de la Guàrdia Civil és la que li correspon competencialment" ja que diu "hi ha un conveni amb Aena per oferir el suport".

“Els serveis mínims s’estan complint”, ha reblat. El ministre ha volgut concloure la seva intervenció afirmant que “el Prat ha recuperat la normalitat”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Alejandro, Barcelona, 15/08/2017 - 10:19

Es ni más ni menos que lo que tienen que hacer. Cuando el país va mal por el mal hacer de los políticos, ellos tienen el deber moral de estar al pie del cañón, solucionando los problemas, que ¡¡ya vacacionan durante todo el año!!. lo mismo acá, que acuyá.

#1.1 Laila, Bcn, 16/08/2017 - 08:43

¿Como el ministro exteriores en Ecuador?