Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 11:10h.

"El Govern està a la mirada de les autoritats d'Israel"

La Cambra de Comerç Espanya-Israel estudia "l'abast jurídic de les declaracions" de Saura

"El Govern està a la mirada de les autoritats d'Israel"

Govern de la Generalitat

El president de la Càmbra de Comerç Espanya-Israel, Giaco Ventura, ha publicat una carta al diari ABC dirigida al conseller Saura "sobre la base de que s'ha permès vostè qualificar a Israel com un estat terrorista al comparar-ho amb ETA. Segurament vostè sap que Israel és un estat sobirà reconegut per les Nacions Unides. ETA i Hamas són organitzacions terroristes incloses a les llistes de terrorisme internacional de l'ONU, Estats Units i la Unió Europea. Israel Sr. Saura no està en guerra amb el poble Palestí, precisament està avançant en negociacions de pau amb l'Autoritat Nacional Palestina".

"Israel està en guerra amb la banda terrorista d'Hamas que actualment totaliza més de 15.000 homes, òbviament més nombrosa que ETA. Com segurament vostè sap en 2005 Israel es va retirar de Gaza retirant a colons i abandonant els assentaments per a beneficiar el procés de pau. La resposta d'Hamas va ser iniciar una guerra civil amb una matança superior a 500 palestins. Va ser llavors quan va desaprofitar vostè l'oportunitat de manifestar-se en pro dels palestins. El President de l'autoritat Palestina, Sr. Mahmud Abbas va haver de sortir fugint i refugiant-se a Cisjordània".

"A partir de llavors el grup terrorista Hamas va enviar més d'1.000 mísils per any al sud d'Israel atacant la població civil i sense quernvostè s'hagi manifestat davant aquesta barbàrie. Segurament vostè té coneixement que el Sr. Mahmud Abbas ha declarat en repetides ocasions que la responsabilitat dels morts a Gaza recau en els terroristes d'Hamas que han atacat a Israel en comptes de mantenir la treva que existia".

"Amb les seves declaracions vostè està confonent Hamas amb Palestina. La seva participació a la manifestació i les seves declaracions comprometen seriosament al Govern de la Generalitat de Catalunya que en aquests moments Sr. conseller, està a la mirada sorpresa de les autoritats israelianes i de les principals institucions i governs europeus i americà".

"Seria massa extens informar-lo i orientar-lo a través d'un escrit del que està passant en l'àmbit del terrorisme internacional i en particular en el d'Orient Mitjà. Estic convençut que el Departament de Seguretat dels Mossos Esquadra i el Cos de Seguretat de l'estat espanyol podran informar-lo millor de qui és Hamas. Ignoro distingit conseller si vostè ha valorat l'abast jurídic de les seves declaracions. A l'espera derebre una aclaració a les mateixes, aprofito per a saludar-lo atentament. Giaco Ventura"

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 psocrates, ripoll, 10/09/2009 - 18:05

NO A NOA, NO A JOAN MANUEL SERRAT, per convivència amb ambl'ESTAT TERRORISTA DE ISRAEL!!!!!!!!!!!!!!

#32 JAUME DE CALDES, BARCELONA, 17/01/2009 - 17:31

SR. VENTURA , LI PREGO QUE ESTIGUEU
TRANQUIL , NI AQUESTOS SON CATALUNYA,NI BARCELONA ES CATALUNYA,
AQUESTOS NOMES I SON A CATALUNYA PERO PER SORT SOM MOLTS ELS SABEM QUE NO ENS REPRESENTAN
VISCA CATALUNYA

#31 Ramón, girona, 17/01/2009 - 13:44

El Sr. Saura desprestigia a Catalunya. Te dret a tenir preferències, però forma part d'un Govern. Ja seria hora de que el fotessin fora, a ell i Sra. Peró el President no pot sense caure ell mateix. Tot un drama.

#30 Pispi Bahamonde G., MANRESA, 17/01/2009 - 12:14

Es que en España quien es toerrorista o no está muy indefinido. Algunos de Terra LLiure están hoy en la Generalitat y algunos de Eta en los municipios vascos. Lo cierto es que, como no hay órden ni concierto, todo el mundo se la menea........

#29 pep, manresa, 17/01/2009 - 01:25

Mordechai, em pots dir quin delicte han comés el Culla i la Rahola apart de tenir un punt de vista diferent del teu..?
I pel què fa al Bassat, aquí ja t'has passat, vés amb compte que estàs molt malament, això és racisme pur i dur, del més execrable