Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 17:22h.

"El Govern està al servei de l'independentisme"

"Les consultes estan fora de l'Estat de Dret", segons Rivera

"El Govern està al servei de l'independentisme"

Mas i Rivera, en una foto d'arxiu

El president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, ha assegurat que “el Govern està al servei de l’independentisme perquè en bona mesura és CiU juntament amb membres d’ERC i de SI els impulsors de les consultes”. El diputat del grup mixt ha retret Artur Mas que “deixa les urnes als seus amics per la consulta del 10A aprofitant la seva condició de president”.

Per a Rivera, “d’aquesta plataforma que demana les urnes en formen part militants de CiU”, de fet “Xavier Trias i Oriol Pujol votaran en aquestes consultes a favor de la independència com ja han manifestat públicament”.
 
El líder de Ciutadans ha afirmat també que “deixar les urnes de la democràcia a la plataforma nacionalista, per votar a favor de la independència, és com deixar el Palau de la Generalitat als amics el cap de setmana per fer una costellada”.
 
“Les consultes estan fora de l’Estat de Dret”, ha criticat Rivera i ha afegit que “aquestes consultes no són processos electorals i alguns pretenen equiparar els resultats d’aquests processos, que estan al marge de la llei, amb unes eleccions o amb referèndums legals”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 hector , bcn eppana, 05/02/2011 - 14:11

eso sí Eppana que no me la toquen. Eso no è nasionalimmo de cercados y minifundio: eso è nasionalimmo der güeno, con dor cohone.

#22 hector, bcn, 04/02/2011 - 16:17

bravo , rivera , bravo bravisimo , ya estamos hasta las narices del nacionalismo de cercados y minifundio

#21 JPC, Barcelona, 04/02/2011 - 00:50

Es deixaran les urnes a fi que els catalans puguem complir el prime manament de la democràcia, és a dir, votar què volem ser.

#20 Francesc, Barcelona, 03/02/2011 - 23:10

L'heu feta molt grossa. I no se us respecta perquè vosaltres no respecteu. Us heu carregat el el fonament de la democràcia al qual es deu el Tribunal Constitucional mateix. A partir d'aquí ja tot és possible, amb vostès.

#19 Francesc, Barcelona, 03/02/2011 - 23:08

Amb quina autoritat podeu defensar que es respecti la Constitució -que també va ser votada amb referèndum i tothom va acceptar perquè era el que el poble havia escollit amb majoria-si vostès no defensen el que ha volgut el poble català a través de les urnes?