Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2013. 14:27h.

El Govern, "estupefacte" per l'espionatge a Camacho

Homs: "no sé trobar paraules al diccionari per descriure aquesta mena de sainet"

El Govern, "estupefacte" per l'espionatge a Camacho

Homs, durant la roda de premsa

El Govern ha mostrat la seva estupefacció sobre la informació publicada per El Mundo en referència a que el PSC hauria contractat l'empresa Método 3 per gravar una reunió entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i Victòria Álvarez, l'exnúvia de Jordi Pujol Ferrusola.

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, el conseller de Presidència, Francesc Homs, ha manifestat que "estic estupefacte. no sé trobar paraules al diccionari per descriure aquesta mena de sainet. Una cosa molt lamentable".

En aquest sentit, ha lamentat que "això, a més a més, va contribuint a minar la confiança de tots amb tots". "Fóra bo que hi haguessin explicacions per part d'aquells que es veuen afectats per aquestes informacions", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ultimatum pueblo, barcelona, 13/02/2013 - 08:46

@ultimatumPueblo. Ara es l'hora de jugar fort. He creat una web on exposo 113 lleis y mesures per aturar la corrupció. 1 abril 2013, data limit perque aquestes lleis siguin aprobades, del contrari diners fora banc i eleccions. Entre tots podem cambiar les coses.
http://www.elultimatumdelpueblo.com

#2 nedland69, Roses, 12/02/2013 - 19:03

però si ho diu El Mundo voleu dir que es veritat tot això?? i la presumpció d´innocència? a més no cal dimitir encara que sigui imputat aixi que deixem fer als tribunals no??????

#1 Pepe Teruel, Barcelona, 12/02/2013 - 17:16

Al clevegueram de Can Nicaragua trobaràs de tot. Tenen tots els gats pentinats, temps els en sobra, i diners per malversar, quina cosa no han de fer?