Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2019. 14:33h.

El Govern evita les crítiques a l'Assemblea

Budó expressa "màxim respecte" per l'entitat

El Govern evita les crítiques a l'Assemblea

El Govern ha volgut "defugir la batalla" sobre la Diada després de la polèmica pel fet que l'ANC hagi exclòs els polítics de la primera fila de la manifestació i que dos exconsellers d'ERC i un alt càrrec del Govern hagin rebutjat assistir-hi.

Budó ha dit que "tenim màxim respecte a la celebració i a les entitats organitzadores" i ha defensat que "si alguna expressió d'unitat hi ha hagut en aquests anys, ha estat la Diada Nacional de Catalunya".

La consellera ha assenyalat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que "aquesta Diada no és la Diada del Govern ni dels partits" i ha reivindicat que "és la Diada de la gent". Meritxell Budó ha afegit a pregunta dels periodistes que "no ens sentim exclosos, ens sentim cridats a reivindicar els nostres drets nacionals". "Per tant, allà serem", ha sentenciat.

El vicepresident Pere Aragonès ha confirmat que hi assistirà i ha aprofitat per recordar que "fa 21 anys" que assisteix a la Diada, també "quan érem 1.500". "Em seguiré mobilitzant cada 11 de setembre pel dret a la independència, pel dret a l'autodeterminació i perquè aquest país té dret a la llibertat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 01/08/2019 - 16:43

Qué ocupados están, se nota que las 50.000 familias bajo el umbral de la pobreza, los abuelos desatendidos y los enfermos sin atender en listas de espera de seis meses no son prioritarios