Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2022. 17:00h.

El Govern expressa el "màxim respecte" per Laura Borràs

Plaja reivindica “el dret a la presumpció d’innocència” de la presidienta del Parlament

El Govern expressa el "màxim respecte" per Laura Borràs

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en roda de premsa, ha expressat “el màxim respecte per Parlament com a institució”, així com el “màxim respecte per la seva presidenta i per tots els seus membres”, en relació a la cusa oberta de Laura Borràs amb la justícia.

Plaja ha reivindicat igualment el “dret a la presumpció d’innocència que tenim tots els ciutadans” i ha recordat també que “el procés ni tan sols està tancat perquè falta el pronunciament de la Fiscalia”.

Per la seva banda, el conseller Roger Torrent no s’ha volgut mullar sobre la qüestió però si que ha volgut expressar “el més absolut respecte per Carme Forcadell”, després que l’expresidenta del Parlament hagi rebut moltes crítiques per insinuar que Borràs hauria de dimitir. Torrent ha dit que Forcadell “és una referència”.

Tot i això, ah volgut diferenciar entre la seva causa judicial i la de Borràs, atès que el judici de Torrent és per un debat parlamentari i l’actual presidenta per presumpta corrupció. “Hi ha una persecució de la paraula al Parlament de Catalunya i això és inaudit”, ha lamentat Torrent, a més d’assegurar que “en altres parlaments s’han pogut plantejar debats molts similars i no ha passat res”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Barcelonés , Cataluña está podrida, 05/07/2022 - 19:57

Esto no va de inocencia o culpabilidad, esto va de cumplir la normativa del Parlamento Autonómico Catalán, que, por cierto, ellos mismos ratificaron, y que obliga a dejar el cargo en casos de imputación

#4.1 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 05/07/2022 - 22:44

La dignitat està per sobre de totes les lleis i de totes les normatives!!

Quanta dignitat!!

#3 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 05/07/2022 - 18:40

La corrupcion crea empleo. Defiendela

El Roto 1-12-2006

#2 Doña Sol, Camino del destierro, 05/07/2022 - 18:35

Doncs vosaltres, no m'en mereixeu ni gens ni mica de respecte.

#1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 05/07/2022 - 18:24

¿Aquí sí, verdad? Como el juício a los líderes del proceso "asumir su presunción de inocencia,incluso tras la sentencia inculpatoria firme"

Luego el tema del Pegasus,mejor ni comentar al respecto lo hipócrita del asunto, ¿no?

Mezquinos