Publicitat
Política · 22 de Març de 2022. 15:26h.

El Govern fa com si no passés res

Patrícia Plaja obvia les baralles entre ERC i Junts: “res més a afegir”

El Govern fa com si no passés res

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha fet cap referència a les baralles públiques entre els dos socis de l’Executiu català, malgrat que durant la darrera setmana els atacs han estat una constant.

Com els protagonistes d’aquestes baralles no han estat els consellers -però sí destacats dirigents dels dos partits- Patrícia Plaja no li dóna importància. “Cap dels noms que vostè ha citat, cap d’ells pertanyen a aquest govern. Per tant, res més a afegir”, s’ha limitat a apuntar.


Primer va ser Gabriel Rufián qui va retreure a Junts els seus contactes amb Rússia. “Eren senyorets que es pensaven que eren James Bond”, va dir. Junts es va encendre davant les seves paraules i Jordi Sànchez va acusar el diputat de formar part de les “clavegueres de l’Estat”.

Tot i això, Rufián ha rebut el suport de la secretària general del partit, Marta Rovira, i també de l’exdiputat, Joan Tardà. Des del partit ningú l’ha desautoritzat públicament.

També des de Junts han acusat ERC de tenir “vincles amb el Kremlin” per la presència d’una "europarlamentària pro-Putin" al mateix grup que els republicans. A més, el diputat Joan Canadell ha acusat ERC de voler trencar l’actual Govern per apostar per “un tripartit” amb socialistes i comuns.


Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 22/03/2022 - 16:48

La semana próxima se pondrá a silbar en el atril, mientras a sus espaldas, tras el tabique, los payasos se estarán descoyuntando a garrotazos.

#1 Marti , Palafrugell, 22/03/2022 - 16:25

Hi ha quelcom que es faci a Catalunya i que no sigui un "model d'exit"?