Política · 25 de Juny de 2019. 14:34h.

El Govern fa el ridícul en públic

Budó diu una cosa i Bosch una altra en la mateixa roda de premsa

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el conseller d'Exteriors, Alfred Bosch, s'han contradit sobre la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, el pròxim dia 2 de juliol a Estrasburg per la constitució de l'Eurocambra.

Bosch ha dit en un primer moment que "encara estem treballant el desplaçament a Estrasburg i no sabem exactament quins seran els consellers, si hi anirà el president..." "Tot això ja ho anirem informant", ha afegit.

Budó ha fet una última intervenció abans de donat per finalitzada la roda de premsa posterior al Consell Executiu per informar que "diferents membres del Govern encapçalats pel president Torra seran presents a Estrasburg traslladarem la reunió de Govern del dia 2 al tres i el farem a Manresa".

"El president Torra avui en el Consell Executiu ens ha anunciat la seva voluntat d'assistir a Estrasburg", ha insistit després que una periodista li recordés que "abans m'havien dit que encara no ho sabien".

Aquesta contradicció ha provocat que el periodista Lluís Falgàs exposés a la consellera de la Presidència que "ara han creat confusió vostès dos perquè el conseller d'Exteriors diu una cosa i vostè una altra".

Finalment, Meritxell Budó ha dit que "el tema de la manifestació està pendent de concretar". "El president ha anunciat la seva voluntat de poder assistir el dia 2 a la constitució del Parlament Europeu a Estrasburg", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/06/2019 - 23:15

"El Govern fa el ridícul en públic". Sr. Rius, això fa temps que no és notícia, és lo habitual.

#20 Javichi, L'Arboç, 26/06/2019 - 08:34

Vaya parecen el Dúo Pimpinela.

#19 Finsescoions, Blanes, 26/06/2019 - 08:16

Ja tornem a sentir es maulets des gat de na Bidó
Quina raça superior...

#18 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , NO ELS FA VERGONYA FER EL RIDICUL , PER AIXO U FAN TANTES VEGADES NO ELS FA POR EL FRACÇAS , 26/06/2019 - 01:45

La noticia esta quel Govern Català fa tantes vegades EL Ridicul en Públic que ja no li molesta .El Govern Català va de Fracas en Fracás per aixo diuen HO TORNAREN A FER si clar volen DIR TORNAREN A FER EL RIDICUL .A Waterloo estan de Vacaciones con los gastos pagados JA Pagan els tontos dels catalans mentres haugan burros iran ..

#17 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 26/06/2019 - 01:34

Por mucho que se esfuercen, como pareja cómica son penosos... para portavoces la Mary Santpere y el señor Barragán serían mucho mas serios y creibles...