Publicitat
Política · 17 de Març de 2017. 18:17h.

El Govern farà el referèndum malgrat demanar diàleg a l'Estat

Munté recorda que és "un compromís molt clar"

El Govern farà el referèndum malgrat demanar diàleg a l'Estat

Neus Munté (Foto: Rubén Moreno)

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha reiterat que el Govern farà el referèndum perquè és “un compromís molt clar amb la ciutadania”, malgrat estar demanant diàleg amb l’Estat. Munté diu que “tenim un full de ruta molt clar” i ha afegit que és “un compromís que es diu referèndum, pel qual estem treballant".

La portaveu de l’Executiu ha parlat d’altres “propostes” i “aportacions” al referèndum, de les que ha dit “són molt benvingudes”. “Però nosaltres estem  treballant d’una manera molt clara per la consecució del que creiem que és un dret del poble de Catalunya", ha puntualitzat.

Munté ha afirmat que els catalans han demanat un referèndum “a través de la veu dels seus representats al Parlament de Catalunya amb una majoria molt sòlida". Diu que també es demostra "a través de diferents estudis d'opinió o enquestes".

“El referèndum és considerat per una gran majoria de ciutadans i ciutadanes de Catalunya com la millor eina per poder dirimir l'actual situació política que viu el país”, ha assegurat. La consellera de la Presidència conclou dient que el Govern està compromès "amb el referèndum, treballant per poder celebrar-lo amb totes les garanties i el reconeixement a nivell internacional".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#22 Grauero, Gurugú, 18/03/2017 - 11:32

"El referéndum es considerado por una gran mayoría de ciudadanos de Catalunya como la mejor herramienta para poder dirimir la actual situación política que vive el país"
La mejor herramienta democrática es dialogo y negociación. Con el referéndum siempre se impone una voluntad.

#21 MAQUILLATGE, Barcelona, 18/03/2017 - 11:21

La questio de sempre es es CONFONDRE al enemic

Volen fer veure que son molt dialogants
pero faran el que calgui si o si
es la democracia a Dinamarca del Sud

#20 Juvenal, Upper Gratallops, 18/03/2017 - 10:13

Aquesta revolució, amb somriure inclòs, s'està fent massa llarga. Al final els nostres prebosts a lo que aspiren es a un simple referèndum. Es admirable l`imaginari col.lectiu que han estat capaços de crear i la quantitat de ximples que s'ho han cregut. Ara, que bé ens ho passem alguns.

#19 zeppelin74, bcn, 18/03/2017 - 09:38

Un bucle aborrit,pessat.Sempre parlant del mateix.Día sí ,día també.Quina colla de paràsits i vagos.

#18 Pepon, Bcn, 18/03/2017 - 01:42

Esta pantalla del referéndum ya la habíamos superado, no??? Como juegan estos tristes trileros con la memoria de la gente... No tienen vergüenza.