Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2014. 13:58h.

"El Govern farà les coses ajustades a dret"

Homs diu que es prendran les mesures "conseqüents amb els efectes" de la resolució del TC

"El Govern farà les coses ajustades a dret"

Homs, durant la roda de premsa

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assegurat que “el Govern farà les coses ajustades a dret” davant la decisió del Tribunal Constitucional (TC) de suspendre la Llei de Consultes i el decret del 9N i es personarà davant el TC per demanar "l'immediat aixecament" de la suspensió.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Homs ha indicat que es prendran “les mesures corresponents amb caràcter temporal i cautelar amb els efectes” de les resolucions del TC i ha remarcat que posaran especial atenció "a les dirigides a garantir la seguretat jurídica dels empleats públics de l'Administració i administracions locals de Catalunya".

El Govern també s'ha compromès a “promoure les iniciatives legals i institucionals per tal de garantir el procés” i s’ha posat ”a la disposició” del Parlament per “dur a terme qualsevol acció que consideri oportuna”. "El procés continua. Ahir -amb la suspensió del TC- no es va acabar res”, ha afegit.

El portaveu del Govern ha revelat que aquesta mateixa setmana, els pròxims "dos o tres dies", el president de la Generalitat tindrà trobades amb els líders dels partits que fan costat a la convocatòria de la consulta: ERC, ICV-EUiA i la CUP. 

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#21 Consul no ta., NY, 01/10/2014 - 00:16

Ambaixador.....que poco te ha durado lo de embajador.....y cada día menos Cat y mas Pakilandia.

#20 Papitu, Barcelona, 30/09/2014 - 22:00

Doncs de moment la pàgina web de la Generalitat sobre la consulta, segueix completament operativa, amb les instruccions sobre com s'ha de votar i amb les paperetes per descarregar. Em sembla que els funcionaris encarregats d'aquesta pàgina van a dormir bastant malament els pròxims dies.

#19 BEJOTA, bcn, 30/09/2014 - 20:18

Rosell habla de gestión "catastrófica"
Cataluña registra su peor trimestre en inversión extranjera desde 1993
Los inversores extranjeros han dado la espalda a Cataluña y, con toda probabilidad,por el proceso soberanista impulsado por el presidente de la Generalitat, Artur Mas.

#18 Escanyagats, Barkeno QF, 30/09/2014 - 19:56

Res de nou, aquests tot ho fan ajustat", ajusten la sanitat, el sou dels funcionaris, pero afluixen el calaix per fotre la ma dins.

#15 unborreguuu, de poble, 30/09/2014 - 16:50

senyor Homs més bé la faran a TORT que ajustades a dret ...sort tenen que a catalunya avui en dia, falta MOLTA AUTOCRITICA perquè el NYAP d'aquest procés és INFINIT..com l'univers i la estupidesa humana .....