Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2008. 13:14h.

"El Govern ha mentit amb els sous"

El PP insisteix que l'Executiu "menteix" i que han pujat les retribucions

El president del grup parlamentari del PPC, Daniel Sirera, ha afirmat que "el Govern ha mentit al Parlament" en la polèmica sobre el sous. La portaveu Carina Mejías, va denunciar divendres passat, després de la presentació dels Presspostos de la Generalitat, que el Govern "no només no es congelen el sou sinó que se l’apugen”. L'endemà, la presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho, va reiterar les acusacions, però el Govern ho va desmentir amb una nota oficial i el portaveu del PSC, Joan Ferran, va acusar al PP de "tergiversar" les dades.

Sirera ha insistit ara que "el Govern s'ha apujat els sous, a més ho han fet argumentant que ho van fer en base a un conveni". "Dubto molt que existeixi un conveni per a pujar el sou del president o els consellers", ha inisistit. El dirigent del PP de Catalunya també ha recordat que van anunciar la congelació dels sous "en seu parlamentària", però que "amb les pressupostos a la mà, amb documentació oficial del Govern", no és veritat.

Sirera, en roda de premsa
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 mirlo, Balaguer, 06/11/2008 - 09:20

Dice: "El Gobierno ha mentido al Parlamento". No, no hombre, que no, que el Gobierno Tripartito no ha mentido nunca. El verbo mentir no entra en su vocabulario ni en sus practicas. Además, tengo entendido que entregan todos sus sueldos a los pobres.

#8 Francesc, Barcelona, 06/11/2008 - 00:17

Perdoneu la meva ignorancia, però
aquet senyor no havia plegat de la política?

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/11/2008 - 23:05

Mientras se suben los sueldos estos Sres no hay dinero pra el Plan Renove de electrodomésticos que fomenta el ahorro
energético. En Valencia y en Madrid los fondos se han repartido totalmente entre los consumidores.
Tampoco hay dinero para dependencia.

#6 Allons enfants de la patriiieee, etc., Mamá ven en RENFE, 05/11/2008 - 18:50

¿Mentir el Gobierno tripartito? No.No es posible.No me lo creo.¿Cómo va a mentir al honrado y laborioso pueblo catalán un gobierno como el tripartito, que es de izquierdas, ecológico y que practica políticas sociales sostenibles y de progreso?Imposible.

#5 Sergi, BCN, 05/11/2008 - 18:08

Remei, aquest tripartit es una vergonya de dalt a baix, encara no ho veus?