Publicitat
Política · 11 de Gener de 2021. 19:47h.

El Govern incompleix la seva pròpia normativa amb la Meridiana

El Procicat va prohibir manifestacions a menys de 500 metres de centres socials o sanitaris

El Govern incompleix la seva pròpia normativa amb la Meridiana

Interior permet les concentracions independentistes a la Meridiana malgrat que aquestes vulneren la normativa de Salut Pública en temps de pandèmia.

El Procicat va establir  el passat 4 de desembre que no es podien convocar manifestacions en carrers d’amplitud inferior a 20 metres ni la presència a menys de 500 metres de centres de caràcter social o sanitari inclosos els hotels declarats d'interès de l'autoritat sanitària o altres similars”.

En aquest sentit el col·lectiu Meridiana Sense talls “ha estudiat les condicions de la zona i ha detectat que en les proximitats de l'encreuament de les Avingudes Meridiana i Fabra i Puig de Barcelona es troben, almenys, dos centres de caràcter sanitari o social. En concret a uns cent cinquanta metres es troba una residència de majors en el Passeig de Fabra i Puig i a uns quatre-cents metres es troba el Centre d'Atenció Primària de Sant Andreu”.

També assenyalen que aquestes mesures va ser revisades pel Procicat el passat 6 de gener i “tot i l'agreujament de la situació pandèmica, sorprenentment ha modificat a la baixa la distància de seguretat respecte a edificis sanitaris i socials”, establint-se que "l'espai públic no podrà estar a menys de 200 metres de centres de caràcter social o sanitari, inclosos els hotels declarats d'interès per l'autoritat sanitària o altres similars".

“Exigirem que es depurin les responsabilitats pertinents de les autoritats que han posat en risc la salut pública d'una manera tan contumaç i reiterada a el temps que vam sol·licitar novament que es faci compatible el dret de reunió amb la llibertat de trànsit i la preservació de la salut pública , això és sense talls a la Meridiana”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 JM, Barcelona, 13/01/2021 - 22:04

Això es Can-Pixa!

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 12/01/2021 - 13:33

Llevo tiempo diciendolo, hay que ir cada vez a los tribunales de justicia, si esperamos que los Mossos o la GU cumplan las leyes vamos apañados, estos solo cumplen las ordenes de sus governs corruptos y podridos hasta la medula.

#5 JOSEP, EL GOVERN INCIMPLEIX LLEIS , 12/01/2021 - 08:49

EL Givern Català ja fa molt de temps INCOMPLEIX LA SEVA PROPIA NORMATIVA , y tambe INCOMPLEIX LES LLEIS Cuan li interesa .SENSE CAP REPARO Per culpa de tot a MADRID .Ellos nunca son responsables de res mal fet , es su politica ENGANYAR I MENTIR ALS CATALANS JUDAS I TRAÏDORS A CATALUNYA No son de fiar ni sels podria creure

#4 Albert, BCN, 11/01/2021 - 23:28

Esta lleno de abuelitosdimetu.... jajaja

#3 Fart, Barcelona, 11/01/2021 - 22:52

https://beteve.cat/politica/video-josep-bou-identificat-mossos-tall-meridiana-resisteix/
El Bou té més raó que un sant! Quina colla d'arreplegats!

#3.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 12/01/2021 - 08:56

Delincuentes protegidos por la policía campando a sus anchas y ciudadanos agredidos impunemente, si esto no es una dictadura se le parece mucho

Ya vemos cómo sería la República que nos quieren imponer, más cerca de Corea del Norte que de Francia