Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2009. 18:30h.

El Govern injecta quasi cinc milions als consells comarcals

Per a impulsar polítiques de joventut en aquests organismes

El Govern injecta quasi cinc milions als consells comarcals

Imatge de la reunió del Govern d'aquest dimarts (foto: Jordi Bedmar)

El Govern subvencionarà amb 4.884.974,15 euros durant els propers dos anys els consells comarcals per impulsar les polítiques de joventut al territori. La concessió d’aquests ajuts s’emmarca en el procés de desplegament del pla nacional de joventut, i serviran perquè els municipis més petits i que no disposen de prou recursos puguin desenvolupar les seves pròpies actuacions en matèria de joventut.
 
En aquest sentit, les subvencions garantiran que cada comarca disposi d’un servei comarcal de joventut, que serà el responsable de dirigir, dissenyar, coordinar i avaluar els programes recollits al pla comarcal de joventut.
 
Aquests plans recullen tots els programes adreçats als joves i s’elaboren atenent a l’especificitat del territori. També permeten oferir assessorament i suport tècnic als ajuntaments i promouen l’elaboració de plans locals de joventut. Actualment, totes les comarques catalanes ja disposen d’aquests plans.
 
La subvenció concedida pel Govern, a més, també es destinarà a la contractació de tècnics de joventut compartits entre ajuntaments de municipis petits.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat