Publicitat
Política · 7 de Març de 2021. 21:36h.

El Govern intenta arreglar la seva absència a la Seat

Foment del Treball considera que "no té cap justificació"

El Govern intenta arreglar la seva absència a la Seat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha publicat una piulada en la qual ha manifestat que el Govern comparteix amb Seat dues empreses logístiques i que es relaciona "diàriament i discretament" amb la companyia automobilística, després que cap representant del Govern assistís a l'acte de l'empresa aquest divendres a Martorell per la presència de Felip VI.

"El Govern és l'autoritat urbanística i ambiental, comparteix amb Seat dues empreses logístiques i s'hi relaciona diàriament i discretament. Això és el que compta pel futur elèctric de Seat, més enllà de visites reials i d'anuncis oportunistes d'ajuts europeus" ha escrit Calvet en una piulada.

La patronal Foment del Treball, però, ha considerat "injustificable l'absència del govern de la Generalitat en l'acte de Seat" i ha exigit a l'Executiu català "que governi i abandoni la gesticulació sectària".

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha afirmat que l'absència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i del Govern de la Generalitat de Catalunya divendres en l'acte de la Seat a Martorell amb la presència del Rei Felip VI i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez "no té cap justificació".

Sánchez Llibre ha apuntat que en un context d'una inversió econòmica, industrial i social molt transcendent "posar per sobre discutibles actituds de partit a l'interès general és literalment fer el ridícul i degradar el paper institucional del president de la Generalitat i del Govern".

El president de Foment del Treball s'ha preguntat “quines raons poden justificar la l’absència del President en funcions de la Generalitat? És que la Generalitat no recolza aquest projecte de país que tindrà repercussió a la indústria i a la creació de llocs de treball?” en un acte que comptava també amb la presència del president del Grup Volskswagen, Herbert Diess i del de Seat, Wayne Griffiths. Sánchez Llibre considera que “les raons escoltades fins ara són incomprensibles davant el que està en joc, perquè ens juguem molt com a societat i com a país”.

"Cal exigir al Govern de la Generalitat que governi i abandoni la gesticulació sectària, complint amb les seves obligacions institucionals, i sobretot, les polítiques. Confondre el paper institucional de president de la Generalitat amb el de dirigent de partit ens porta a cometre errors, al desprestigi internacional i, en aquest cas, a posar en risc projectes industrials imprescindibles per a l'economia del nostre país" ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Decebut, bcn (tbn), 08/03/2021 - 17:28

Que no, home, que no! Que no heu de justificar res! El que heu de fer és anar a inaugurar fires de ratafia a les vostres muntanyes i deixar Tabàrnia lliure i en pau!

#19 Desgovern , Barcelona, 08/03/2021 - 17:21

Es fan pipí al llit i diuen que suen, ja tothom els té ben apamats en aquests nens grans malcriats, los perros ladran y la caballería pasa, que és el que va passar a Martorell, els alemanys pensarien vaya un govern de mules ténen a Catalunya, i poca cosa més, van continuar com si res, prescindibles total

#18 Jvcs, Barcelona, 08/03/2021 - 13:33

Y este es el que jugaba con su crio en el terrat disfrutando del acomodo con las peles que cobra por reirse del personal .
Un dia damian se inspeccionara toda su gestión economica sobre todo la ultima la pseudo golfada de la nasa gassa .
Entonces veremos esas risas donde acabán , hay que controlarles hasta el ullt cent publico y sus enchufes !

#17 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/03/2021 - 13:25

Al perdedor de elecciones,. El Damiá Calvet, le quedará poco al cargo? Y al de la Nasa?? Se los rifarán en la empresa privada o serán empresarios??? Ya del Capitalisme de Ceba Catalana. Jajajaj o de CEO. Ya nos enteraremos que multinacional los ficha y cuanto nos durará jajajajajajajajajaja

#16 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 08/03/2021 - 11:51

Por si alguien piensa que exagero con los adjetivos... hace nada leí el comentario de unos de estos nacionalistas que no le importaba el futuro de SEAT (Sociedad ESPAÑOLA de Automóviles de Turismo) porque... "la mayoría de sus trabajadores son españoles".

Un bípedo que piensa así ¿Está o no está tarado?

#16.1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 08/03/2021 - 13:21

A mi me dijo uno de estos comisaris de país " Que tanqui la Seat y marxen tots...." Mientras todos cobren puntualmente del presupuesto.....