Publicitat
Política · 27 de Març de 2020. 17:43h.

El Govern ja no es planteja desobeir

Budó lloa ara la “col·laboració i cooperació” amb Madrid

El Govern ja no es planteja desobeir

Budó, amb Turull, en una foto fixada al seu perfil de twitter

La Generalitat descarta desobeir al Govern espanyol tal i com proposava l'ANC, sinó que la portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, ha defensat ara la “col·laboració i cooperació” entre les dues Administracions.

“Estem per la col·laboració i per la cooperació de governs per treballar plegats, sense imposicions, de manera que això ens permeti donar la millor resposta a la ciutadania que ara mateix requereix”, ha assegurat en roda de premsa.

Budó ha demanat al Govern espanyol que reverteixi la decisió de “recentralitzar” les competències en matèria de salut, seguretat i protecció civil, però ha insistit en la “col·laboració” entre ambdós governs.

La portaveu del Govern ha rebutjat la proposta de l'ANC “d'actuar de forma determinada davant la contínua irresponsabilitat mostrada per l'Estat espanyol”. “És imprescindible que la Generalitat actuï d'acord amb les recomanacions d'experts i tècnics. Desobeint, si cal, el Govern espanyol”, exigia l'entitat independentista.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/03/2020 - 06:51

Desobeir?? Con lo bien que se está en casa... Yo siendo positivo o no, a casa. Com a casa en ningún lado. Mientras cobren , mientras haya pan en la panadería de al lado.... Confinaments Total. Y TV3, Cat radio o el Basté??. Y tenga mascaretas FFP2 de les Bones?? Sortir de casa , para qué???. Las balconadas seràn sempre nostres.

#8 Quimet lo tronat, Mont Tebar, 28/03/2020 - 03:47

El golpista Turrull saliendo de la vicaria de Montserrat?.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/03/2020 - 23:57

"Antonio Baños @antoniobanos_
Ara que a contracor li donen la raó després d haver-lo insultat de manera inhumana, vull recordar que el MH @QuimTorraiPla es troba a més, físicament sol a Canonges per donar positiu I sense poder estar amb la familia. Però ferm i al peu del canó.24/7
Abraçada i ànims President"

Sortir de la indigencia es ai

#6 R.U.B.E.R., Madrid, 27/03/2020 - 19:31

R.U.B.E.R. = Residencia Urgencias Biológicas Exclusivas para Rojos

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/03/2020 - 19:04

Ni un sol paper a terra, es que ni tan sols a esternudar en public s´han atrevit des que el 2018 el Jutge LLarena va posar els nostres fatxendosos napoleonets en escabetx

Ma de sant aixo de la trena, ni el balsam de Fierabras en lavativa.