Publicitat
Política · 27 de Març de 2019. 09:54h.

El Govern ja no exigeix ni el dret a l’autodeterminació

Meritxell Budó admet que es conformen amb “poder-ne parlar, tan sols això”

La nova consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha estat entrevistada a El Matí de Catalunya Ràdio, on ha reconegut que el Govern ja no exigeix al proper president espanyol reconèixer el dret a l’autodeterminació, sinó que es conformen amb “poder-ne parlar”.

"El dret d'autodeterminació serà 'sine quan non' per poder permetre que Pedro Sánchez pugui ser el president del Govern espanyol?", li ha preguntat Mònica Terribas. Després de dubtar uns instants, la consellera ha respost que "parlar del dret a l'autodeterminació, poder-ne parlar, tan sols això, poder-ne parlar, que fins ara no hi ha hagut cap formació política a l'Estat espanyol que hagi volgut ni tan sols parlar del dret a l'autodeterminació".

Terribas li ha recordat que "Podemos sí", però Budó ha matisat que "dels que estaven al capdavant del Govern". "S'ha de poder parlar de tot sense exclusions. I veurem què passa", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 27/03/2019 - 20:23

"Meritxell Budó admet que es conformen amb poder-ne parlar, tan sols això”

¡Cooorrecto.., hablemos...! hablemos de la devolución al estado de las competencias en educación, las de orden público, el cierre de TV3 y demás entes separatistas... ley electoral... tan solo eso, para empezar...

#13 Galba, Barcelona, 27/03/2019 - 19:34

Virgencita que me quede como estoy!

#12 Casandra, BARCELONA, 27/03/2019 - 17:16

...en la política desde 2011 y la idea es seguir con "la matraquita" ......o sea gobernando para los mismos?
La idea de poner a una farmacéutica como consejera de presidencia, obedece a un plan oculto?
Un Diacepan por favoooorrrrr¡¡¡

#10 Marti , Palafrugell , 27/03/2019 - 14:03

Aquests imbécils acabaran demanant la Autonomia. Felicitats, herois de la República.

#9 L'evolució segons el full de ruta, Chez Titole, 27/03/2019 - 13:43

Els polítics talment com els descedents dels rèptils del Juràssic pateixen una transformació gradual que té molt a veure amb l'interès crematístic en generlal. Els de "·casa nostra" ho pateixen en grau superlatiu, poc a poc passen del "ni un pas enrera" al "només volem parlar", fins al jurament de fidelitat al "movimiento nacional" Vé