Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2020. 16:32h.

El Govern justifica les aglomeracions del pont

Budó al·lega que han de fer compatible el binomi "economia i salut"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha defensat que el pla de reobertura de Catalunya està pensat per fer compatible "el binomi economia i salut" i ha admès, com va fer el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; que "si fóssim un país ric i un país que pogués donar acompanyament econòmic als sectors afectats per aguantar el tancament, probablement estarien una temporada més tancats".

Budó ha reconegut a pregunta d'e-notícies que "no som un país ric i, per tant, hem hagut de reobrir aquesta activitat econòmica". "Permetre i preservar que pugui seguir obert depèn de la corresponsabilitat de tothom", ha advertit. La consellera de la Presidència ha insistit que "hem de ser capaços de preservar que aquests sectors puguin seguir oberts i alhora preservar la salut de totes i tots i evitar aglomeracions".

Finalment, ha fet una crida a "defugir de les aglomeracions de persones", perquè "el contacte, la interacció social i l'increment de mobilitat és el vector transmissor del virus". "Això és així i, per tant, si tallem aquests contactes evitem la propagació", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Almax, Cat, 09/12/2020 - 17:40

crec que ho diuen ben clar , el govern i els científics , però a aquesta gent tant els dóna el covid i la mare que els va parir

#1 Figueras, Figueras, 09/12/2020 - 17:24

Ostres tu, el Des-Govern seguint lo que ja deia la Ayuso fa temps, això no els provoca urticària?

Si es que son uns Españolazoos!!!