Publicitat
Política · 23 de Juny de 2009. 15:07h.

El Govern justifica que Carod no anés al funeral de Vicenç Ferrer

El vicepresident viatja dijous a Mallorca

La portaveu del Govern, Aurora Masip, ha explicat durant la roda de premsa de l'Executiu català que "es va considerar que la persona idònia i oportuna per a representar el Govern en els funerals de Vicenç Ferrer era Roser Clavell, viceconsellera d'Afers Exteriors, que és la màxima responsable dels temes de Cooperació Exterior".

D'aquesta manera, Masip ha justificat el fet que el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, no assistís als funerals, fet que li ha valgut crítiques a les darreres hores. A més, el president del Congrés, José Bono, ha insinuat en declaracions a El món a Rac-1 que havia convidat membres del Govern català a viatjar en el seu avió a l'Índia.

El president del Congrés espanyol, José Bono, ha assegurat que "qualsevol notícia que pretengui, d'alguna manera, esdevenir negativa, prefereixo no donar-la". Durant la entrevista, ha manifestat que "això que per part del Govern no va viatjar ningú no és exacte. El Consell de Ministres va aprovar un decret organitzant la comitiva, que en nom del cap de l'Estat i del Govern d'Espanya i de la nació hi serien presents, encapçalant-la jo i autorizant-me perquè la incrementés amb diputats i amb membres del Ministeri d'Afers Estrangers".

Per la seva part, el vicepresident del Govern i president del Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà dijous la ciutat de Mallorca, on pronunciarà la conferència 'El català, un patrimoni viu per compartir' i mantindrà diverses reunions institucionals.

Roser Clavell, amb Carod, durant una compareixença parlamentària
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Juanito, Barcelona, 24/06/2009 - 20:03

Ramón, no es lo mismo, Esperanza Aguirre es una señora y el Carod ...¿el Carod que es?.

#7 Ramon, Lleida, 24/06/2009 - 18:47

Per a Daserrout i Kropotkin, escolteu si Carod no va anar a l'India no va ser perquè no hi ha hotels de 5 estrelles o no s'hi mengi bé. Perquè quan hi va anar la Espe, prou que s'hi allotjaven en hotels de 5 estrelles tant ella com el seu sèquit.

#6 vicent, llíria, 24/06/2009 - 10:38

si haguès anat el criticaren per la despesa.

#5 Lluís, banyoles, 23/06/2009 - 20:04

Si hi va perquè hi va i no hi va perquè no. Sou un tip de riure...

#4 Kropotkin, Vic, 23/06/2009 - 18:41

Seguro que ha sido porque en el lugar del entierro no habia hoteles de 5 estrellas. Por otra parte no lo habian organizado en catalán...