Política · 14 de Juliol de 2017. 20:59h.

El Govern mobilitzarà els Mossos per al referèndum

Joaquim Forn afirma que la policia de la Generalitat garantirà que se celebri “amb tranquil·litat”

El Govern mobilitzarà els Mossos per al referèndum

Joaquim Forn i Jordi Jané

El nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha assegurat que “el paper dels Mossos d'Esquadra en el referèndum serà el que tenen en qualsevol tipus d'eleccions”. Així ho ha afirmat en el protocol·lari traspàs de cartera amb el seu antecessor en el càrrec, Jordi Jané, que s'ha celebrat aquest divendres en la seu del Departament d'Interior.

Forn ha asseverat que la policia de la Generalitat garantiran que l'1 d'octubre “es pugui desenvolupar una jornada electoral amb tranquil·litat” perquè els catalans puguin votar “amb seguretat”. “Nosaltres venim d'un projecte polític que està absolutament compromès amb l'1 d'octubre. Nosaltres veiem la possibilitat que el nostre país pugui votar i pugui decidir el seu futur”, ha manifestat Forn.

Per la seva banda, el conseller sortint, Jordi Jané, ha descrit el seu successor com “una persona preparada”, i ha afegit que “entenem les coses i la societat a la que servim de la mateixa manera”. “Estic molt content de deixar un amic i una persona amb experiència al capdavant de la seguretat, ha conclòs.

34 Comentaris

Publicitat
#31 vicedo, barcelona, 16/07/2017 - 11:40

Em sembla que hi hem perdut amb el canvi. Aquest Sr. Forn té d´un nivell intelectual molt més limitat, per no dir escàs, que l´anterior, el Sr. Jané. Però com es veu que és un il.luminat del "Prusés", doncs vinga, som-hi tots, que en aquest vaixell hi cabem tots... fins que s´enfonsi.

#30 Floren, Palencia, 16/07/2017 - 00:25

Los mossos son una policía sería, vosotros no. Pretendeis dar órdenes a los mossos para que actúen en contra de la legislación vigente y de la Constitución? Quien asumira la responsabilidad? Ese despliegue cuesta recursos y dinero. Veo unos cuantos patrimonios amenazados, que después no alegen desconocimiento

#29 mosso en desacord, Igualada, 15/07/2017 - 22:19

La llei Suprema és la Constitució aixi ens ho ensenyaven a l'Escola de Policia i aixi segueix avui dia

Jané Forn Batlle o qui sigui treballeu vosaltres aquell dia i no ens emmerdeu

#28 0105, bcn, 15/07/2017 - 19:07

Por más k destituya a Batlle, si las cosas siguen asi, lo mejor k puede hacer Rajoy para evitar problemas es aplicar la ley de seg ciudadana y tomar el mando de los mossos, seria lo más sensato contra estos radicales. Estos dictadores destituyen a quien no piensa como el, k asco de gobierno.

#27 Vlac, Barcelona, 15/07/2017 - 18:22

Conocéis muy poco a los mossos. Una de las policías más preparadas del mundo, nunca se saltará la Ley !!!!!!