Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2013. 14:52h.

El Govern modificarà el registre d'ahesions "de dalt a baix"

Homs afirma que "no té res a veure amb el dret a decidir"

El Govern modificarà el registre d'ahesions "de dalt a baix"

Homs, durant la roda de premsa

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha confirmat que redactarà de nou el projecte del fitxer d'"adhesions" a les polítiques del Govern per canviar "de dalt a baix" i, així, evitar les "suspicàcies" aixecades per un suposat vincle amb el debat sobiranista.

"Estic bastant sorprès de les polèmiques perquè en l'esborrany no constava que tingués res a veure amb la consulta ni amb el dret a decidir", ha afirmat Homs en la roda de premsa posterior al Consell Executiu després de ser preguntat per la intenció del Govern de crear un fitxer de dades de caràcter personal sobre "adhesions a propostes impulsades per la Generalitat".

Homs ha defensat que es tracta d'un projecte per "regularitzar" els centenars de fitxers existents en la Generalitat, com alguns que van fer executius anteriors, com el del tripartit davant iniciatives com l'Estatut.

El portaveu del Govern ha admès que optar per la paraula "adhesions" no ha estat "el més encertat", així que "perquè no hi hagi cap ombra de dubte" s'ha de redactar de nou una nova ordre, encara que és la terminologia que s'ha utilitzat en iniciatives similars en altres autonomies.

Així, "tots els que han construït articles apocalíptics... que estiguin tranquils perquè no té res a veure amb el dret a decidir", ha garantit Homs, que ha replicat als crítics amb aquesta iniciativa que Catalunya té "altres problemes".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 BEJOTA, bcn, 11/07/2013 - 20:24

Roura Cevasa, filial de ACS, quiere dejar Barcelona para centrarse únicamente en Madrid. La dirección ha comunicado a los sindicatos la decisión de cerrar las octogenaria factoría ubicada en el polígono de Bon Pastor, en la Ciudad Condal.

N.B.El síndrome del Quebec.

#11 BEJOTA, BCN, 10/07/2013 - 20:07

DURAN I LLEIDA:"Quien promueva que Cataluña puede ser un estado independiente dentro de la Unión Europea está mintiendo. No sólo porque España se opondría, sino porque otros estados, con el mismo problema también, se opondrían, como es el caso de Francia".


#11.1 4, q, 11/07/2013 - 18:11

Berzotas, estàs fatal nano. Cada cop pitjor

#11.2 BEJOTA, bcn, 11/07/2013 - 20:25

11.1

Li redordo que la paranoia ,és una greu malaltia mental.

#10 Jordi, Zaragoza, 10/07/2013 - 09:11

¡¡Cómo ha engordado Goebbels!!

#9 ninfababi, salt, 10/07/2013 - 02:20

Quin fástic hem fan aquesta gent.

#7 Novit, Vilanova i la Geltrú, 09/07/2013 - 18:47

Pero vamos a ver ministrillo de propaganda: aquí no ha habido ninguna malinterpretación de nada: "Fitxer de dades de caracter personal sobre adhesiones a propuestas impulsadas de la generalitat". listado de afines, que, claro, quien no constase, es sospechoso... hasta en brasil se han escandalizado.