Publicitat
Política · 20 de Maig de 2014. 15:01h.

El Govern nega "electoralisme" en la polèmica de TV3

Homs al·lega que van convocar la roda de premsa perquè han trobat la "porta freda"

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha negat "electoralisme" en la roda de premsa que va convocar ahir dilluns per denunciar que el Govern espanyol havia comunicat a la Generalitat el tancament d’un múltiplex dels dos que té la CCMA.

El portaveu del Govern, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, ha explicat que la roda de premsa va respondre perquè han trobat la "porta freda” quan han volgut mantenir contactes amb l’Executiu de Mariano Rajoy.

Homs ha defensat la compareixença d’ahir perquè "tenim indicis que hi havia l’aprovació del Reial Decret aquest divendres" i van apostar per "sortir, provocar soroll i mirar a veure si s’ajorna i es produeixen les reunions que fins ara no s’han produït".

"No és veritat -ha dit- que el segon múltiplex està infrautilitzat. Tot depèn d’allò que es consideri prioritari o no". En aquest sentit, ha afegit que si el canal d’alta definició s’ha d’incloure en el primer múltiplex "s’haurien de tancar canals” perquè “ocupa més que un canal convencional".

El propi president de la CCMA, Brauli Duart, admet en un comunicat oficial que van rebre les primeres informacions ara fa dos anys. "Duart -explica el comunicat- ha respost en el mateix sentit que ja ho va fer per carta l’octubre del 2012 a la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació".

La carta definitiva, de fet, va arribar a Palau el passat 7 de maig i el conseller Homs va convocar la roda de premsa, per sorpresa, ahir dilluns dia 19 fins i tot malgrat que avui feia la seva compareixença setmanal davant els mitjans de cada dimarts després de la roda de premsa de Govern.

Homs, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Marc, Mataro, 20/05/2014 - 21:14La secció sindical de CCOO a TV3 recorda que el novembre de 2011, Homs anunciava en una compareixença al Parlament la supressió de canals de TV3. ?El govern de CiU donava resposta als compromisos amb el PP sobre TV3, pel pacte de la legislatura?, diu el comunicat

#8 Joan, BCN (Gràcia), 20/05/2014 - 20:31

ESTE SANCHO PANZA A LO CATALÁN-CUTRE, SE CREE QUE LA CIUDADANÍA ES TONTA...

#7 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 20/05/2014 - 20:30

Hoy no he podido ver los "Monólogos del Quico", cita obligada de los martes al mediodía. ¿Ha valido la pena?

#6 BEJOTA, BCN, 20/05/2014 - 19:52

SR. HOMS :LI AGRADI O NO ,TV3 COM TV9 I 1TV ,NO PODEN AGUANTAR EL DEUTE TAN GRAN.1TV VA CAP A TELEFONICA I TV3 ANIRA ON MANI EL MERCAT. EL MEDIS SÓN UN LUXE QUE NO TENEN QUE PAGAR ELS TREBALLADORS.

#5 lluisa, matadepera, 20/05/2014 - 16:52

Desde la llegada al Gobierno de Mariano Rajoy, la mejoría de la situación financiera de las comunidades autónomas ha sido una de las prioridades. Ante la imposibilidad de obtener financiación en los mercados mayoristas y pagando unos intereses muy altos en otras colocaciones, como los llamados bonos