Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 14:28h.

El Govern nega que anul·li l'acte en memòria de l'Holocaust

Es farà en una plaça propera al Palau de la Generalitat "ja que la Plaça del Rei està en obres"

El Govern nega que anul·li l'acte en memòria de l'Holocaust

Saura

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han proposat a les entitats que participen en l’organització d’actes de commemoració del Dia de l’Holocaust que el programa del pròxim 27 de gener "inclogui una encesa d’espelmes simbòlica en un espai públic de la ciutat". Generalitat i Ajuntament han parlat amb elles per "proposar repetir l’encesa simbòlica de l’any passat en una plaça propera al Palau de la Generalitat, ja que la Plaça del Rei, on es va celebrar l’any passat, estarà en obres fins al 30 de gener".
 
La Generalitat expressa "la seva voluntat de celebrar els actes en record a les víctimes de l’Holocaust en plena normalitat i durant el dia d’avui manté converses amb les entitats perquè així sigui. En cap moment, Generalitat ni Ajuntament s’han plantejat anul·lar els actes de commemoració de l’Holocaust".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Tripallocavipasec, Barcelona, 26/01/2010 - 23:53

No m'extranya que un personatge amb tan poc carisma com en Saura es deixi manipular així. He començat a fer un blog i parteixo inicialment amb la anàlisi del llibre "Night" d'Elie Wiesel: femunrepass.blogspot.com. feuh-hi una ullada.

#8 MARTIN H, BARCELONA, 17/01/2009 - 17:20

BOICOT A LA CONMEMORACION DEL HOLOCAUSTO!
ISRAEL ES EL III REICH
ASESINOS Y TERRORISTAS!
FREE PALESTINE

#7 Milton, Barcelona, 17/01/2009 - 15:34

Jo soc negre i a l'holocaust a mes de jueus, van morir molts negres, homosexuals, republicans, polonesos, musulmans, gitanos, catòlics i demés.
Jo no estic d'acord en fer un homenatge elitista nomès per jueus, o és fa per tots o per ningú.

#6 Prou de Saura per favor, Igualada, 16/01/2009 - 22:03

Saura , Saura, Saura fins quan haurem d'aguantar aquest individu? Foteu-lo fora ja

#5 nexus, Granollers, 16/01/2009 - 19:37

Fa 2 anys vaig obriri expedient d´un familiar (JuanDiana Gas),desaparegut del franquisme,al departament de interior,i aquest deçembre em van dir que no savien res i no tenien mitjans,pero amb van rebre a
depatxos de disseny.Ineptes i antisemites