Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 14:35h.

El Govern nega que estigui embolicant la troca amb el referèndum

Munté referma que se celebrarà “abans del mes de setembre d’enguany”

El Govern nega que estigui embolicant la troca amb el referèndum

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha negat en roda de premsa que l'Executiu català “emboliqui la troca” amb el referèndum com li ha preguntat e-notícies. El Govern va signar el passat 23 d’abril un manifest propi a favor del referèndum, però de moment cap document oficial.

L’anterior consellera de Governació, Joana Ortega, condemnada pel 9N, va explicar en el seu dia que havia necessitat gairebé un any per preparar la consulta. A l’actual Govern li queden només dos mesos, hem entrat ja a maig, si vol celebrar el referèndum perquè agost és inhabil.

Munté ha insistit, tanmateix, que “la nostra voluntat és convocar el referèndum”·i que “som molt conscients dels terminis. La portaveu ha refermat el compromís de fer-lo “abans del mes de setembre d’enguany”.

Puigdemont va assegurar dies enrere que l'Estat tindrà aviat “una proposta catalana per negociar allò que demana el poble de Catalunya”. El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ja va anunciar que rebutjarà la proposta. “Li he dit amb total claredat, i ell n'és conscient, que no puc accedir a la seva pretensió, independentment que no ho desitgi, perquè em sembla esbojarrat”, va dir.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Juvenal, Upper Gratallops, 02/05/2017 - 18:29

Se que hem faig pesat, però: "Hemos ganado, hem guanyat, we have won, nous avons gagné!" (27-9-2015). "En divuit mesos tindrem la independència" (16-7-2015). Neus!!! Hola!!!??

#3 Bramimonda, Barcelona, 02/05/2017 - 18:09

Potser al final resultarà que són com Duran Lleida, però han pogut retardar més el fet de «reconèixer-ho». Si un no està disposat a jugar-se certes seguretats, millor que no es posi en certs llocs. Si no convoquen el ref. el mal que faran a Cat. serà gros.

#3.1 Alejandro, Barcelona, 02/05/2017 - 21:09

Yo no creo que le haga mal a Cat. la NO convocatoria del referendum. En todo caso a "ellos", porque para los catalanes habrán perdido la poca credibilidad que les queda.Nosotros los ciudadanos trabajaremos ,dormiremos, comeremos y disfrutaremos de los días soleados como siempre.

#2 M, Sabadell, 02/05/2017 - 18:00

Como diría el castizo "vuelve la burra al trigo" con el referendum, si no hay nadie capaz de firmar ni siquiera la compra de las urnas, no se explica como pretenden hacernos creer que van en serio.

#1 Juan Garcia, Ciutat de la Justícia, 02/05/2017 - 16:20

Referendum abans de setembre. Jo aposto pel 15 d'agost, festiu i gairebé tothom de vacances. El 100% dels votants votaran a sortir de la UE i abraçar el cumpanyé Maduro. També poden posar les urnes a les festes de Gràcia junt amb desodorant pels participants del butifarrendum.