Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2012. 10:05h.

El Govern no descarta la independència unilateral

Homs veu "l'Estat propi" després de les eleccions

El Govern no descarta la independència unilateral

Francesc Homs

El portaveu del Govern, Francesc Homs, en declaracions a 'El món a RAC1', no descarta una decisió unilateral del Parlament després d’unes eleccions anticipades. "Les eleccions anticipades només les pot decidir el president. Només m'ha dit [Artur Mas] que no ho té decidit. No li sé dir si les eleccions seran el 25 de Novembre", ha indicat.
 
"Sempre he pensat que veurem una Catalunya independent. No sé si més d'hora que tard", ha indicat, a més de recordar que "hi ha mecanismes alternatius a la convocatòria d'un referèndum. Són decisions que es poden prendre en el si del Parlament després d'un procés electoral. Podria ser proclamant l'estat propi."
 
"Les pors formen part del passat a partir d'avui. Això no té retorn. El camí és clar i la determinació està feta. Però hem de prendre decisions de manera que el nou camí sigui inclusiu", ha dit, a més d'assegurar que "si les coses s'expressen democràticament no hi haurà cap inversió que perdem".
 
Tot i això, ha alertat que "aquest camí que se'ns obre no és per impacients, és per resistents". "Ha començat un nou curs i de 50.000 nous alumnes només 12 famílies han plantejat un model lingüístic diferent. Aquest és el volum del conflicte que hi ha a Catalunya", ha revelat finalment.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, BCN, 22/09/2012 - 14:45

SR. HOMS: AIXÓ LI PERTOCA A LA GENT DE CATALUNYA I NO PAS AL GOVERN DE LA GENERALITAT.NO S'EQUIVOQUI.

#19 joan, manresa, 21/09/2012 - 18:35

tinu.)las eleccions bascas...??...¿ Casualitat també el posicionament D'Catalunya....???.Pot haber-hi alguna trama encerclada...??? La Carta del Rei..,no estaba preparada...???..Bufff,pot semblar una novela ..,pro avui en día,tot es posible..,¿ Qué no sabem...??Está tot apanyat per fer reformes.?

#18 joan, manresa, 21/09/2012 - 18:31

tinu.)més el temps..,busquin la solució que vulguin ..,pro ya....,per cert ..,la tertulia es pregunta una serie de cosetas...,potser fregant l'imaginació....,Ens expliquem...----" ¿ Casualitat que la Sra.Aguirre hagui dimitit..??? Casualitat las eleccions gallegas...?...¿ Casualitats las (cont.

#17 joan, manresa, 21/09/2012 - 18:25

El Casal,18,15 h.--Al # 4.1 Max de Barna..,No els parlis amb conexements a alguns comentaristes d'aquí...,no en saben rés..,veurem com parlarán el día que Euskadi digui .." M'envaig"..,allavors será un plat de nata ..,cagats de por ,cantarán lloançes..,es axís Max..---Sr.Homs,no podem perdre (con

#16 JJJ, BCN, 21/09/2012 - 17:03

Bon slogan electora de CiUl. Adeu ERC, adeu!