Publicitat
Política · 10 de Maig de 2022. 14:07h.

El Govern no en té prou

Diu que la destitució de la directora del CNI "no tanca el tema"

El Govern no en té prou

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha avisat l'Executiu espanyol que la destitució de la directora del CNI, Paz Esteban, "no és suficient" per tancar la crisi del catalangate. "Si algú interpreta aquest cessament com un gest, això no va de gestos perquè la gravetat del cas requereix de decisions sensates", ha advertit.

Plaja ha dit en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que el cessament "no ho resol tot. No tanca el tema". Qui pensi així, s'equivoca", i ha reclamat que "cal saber qui ho va ordenar, qui ho va permetre i qui en tenia coneixement".

També ha explicat que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha enviat aquest dimarts una carta al ministre Félix Bolaños informant de totes les accions que emprendrà el Govern per intentar aclarir el Catalangate. A més, li transmet "la decepció" per la manca de respostes i insisteix en què cal "depurar responsabilitats".

La portaveu ha detallat que "el Govern ha reclamat al govern espanyol l'accés als contractes entre el CNI o qualsevol altra agència estatal amb l'empresa propietària de Pegasus i la desclassificació de les ordres i presumptes autoritzacions judicials".

Patrícia Plaja ha anunciat que "la Generalitat es personarà com a acusació popular en la causa sobre el catalanGate oberta a l'Audiència Nacional i la causa que del Jutjat d'Instrucció 32". "Es fa amb l'objectiu de vetllar pels interessos de la Generalitat i els servidors públics", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Neferu, Barcelona, 11/05/2022 - 20:18

Eso ya lo sabemos. ¿Os vais a conformar con una dimisión? ¡quiá!. Venga, ¿Cuantos millones extras le vais a pedir, 50, 90, 100? Con tanto dinero público gastado en internacionalizar el procés y en comprar apoyos dentro y fuera del país, debéis andar escasos de liquidez. ¡¡ No engañáis a nadie a estas alturas de vuestra indecencia!!

#12 Neferu, Barcelona, 11/05/2022 - 20:01

¿Crisis? El CNI los ha espiado como es su obligación, cuando ve peligrar la estabilidad del país por las conductas anti democráticas de unos sujetos indecentes cuya única misión en esta vida es destruir a España y robar cuanto más dinero público mejor. La suerte que tienen es tener a su ángel de la guarda, de la Sanchez, al frente del Estado.

#12.1 pepe, andorra, 12/05/2022 - 12:29

pq lo llamas espionaje cuando es vigilancia? Es un servicio secreto q con autorizacion judicial ha vigilado a unas personas q se consideraban peligrosas para la estabilidad de España. Lo demas son campañas de distraccion y cortinas de humo para tapar cualquier cosa. Como la inflacion q hay y q han provocado a proposito para fastidiarnos lo q puedan

#11 Indepes, Barcelona, 10/05/2022 - 18:40

Sánchez hauria d'engegar aquests socis a la " merda" en català per donar- los l'últim gustet, y posar-se el seu lloc, si els agrada bé i sinó que si posin fulles, una colla de llaços grocs que ni representen als catalans

#11.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/05/2022 - 08:38

Imposible. Antes muerto que sin Falcon!

#10 Mario, Reus, 10/05/2022 - 18:01

155 YA !!!!!! NI AGUA A ESTOS GOLPISTAS !!!!

#9 joan, manresa, 10/05/2022 - 17:27

tinu.)vostè /es ,omplen a diari las paginas del E-noticies..,i només surten al altaveu oficial quant la cosa promet..,quina llàstima que no tinguem un mitjà públic on plasmar el e-noticies diari...,i no u fem amb alegria..,mes aviat u fem amb pena ..,molta pena..,perquè mai..,pro mai ens arribarem a pensar tanta incompetencia i mals egos. PENA