Publicitat
Política · 12 de Març de 2013. 16:57h.

"El Govern no està governant"

La CUP equipara l'executiu de Mas amb "tecnòcrates"

"El Govern no està governant"

Arrufat, durant la roda de premsa

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha considerat que el Govern d'Artur Mas "no governa" i ha comparat l'actual executiu amb "un govern de tecnòcrates" com el de Mario Monti a Itàlia.

"Tenim un Govern que, potser a desgrat seu, no governa", ha explicat en roda de premsa al Parlament. "Aplica retallades però no governa", ha insistit valorant la intervenció del portaveu Francesc Homs.

En aquest sentit, Arrufat ha comparat el govern liderat per Artur Mas "amb tecnòcrates". "No vénen els homes de negre a Catalunya perquè no cal, però pel que es fa és com si haguessin vingut".

També ha comparat l'executiu "amb el govern de tecnòcrates" de Mario Monti i ha lamentat que "no tenen solucions per a les "dues preocupacions" dels ciutadans que són "les retallades i el referèndum".

D'altra banda, segons el diputat de la CUP "el nostre país porta 300 anys intervingut, però tenia una autonomia que si servia de poc ara serveix de res". És per això que considera que estem en una "no democràcia" ja que "si un ha d'acceptar imposicions es trenca el principi bàsic de la democràcia".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Angelita Colell, Barcelona, 13/03/2013 - 09:13

Esteu a un pas de que us diguin anticatalans.

#3 Olga, Barcelona, 12/03/2013 - 17:43

Ni la CUP està a l'alçada com oposició.

#2 Lunfardo, Vihhhte, ché, 12/03/2013 - 17:21

Este Govern vive permanetemente en primera página de la prensa amiga. Su razón de ser es ser portada diaria de La Vanguardia con lo de "la consulta" y "el proceso". Vive exclusivamente para eso. No es un gobierno, es una pandilla de propagandistas.Verbigratia el Sr.Homs, que vive detrás de un atril.

#1 Terraxa, Terrassa, 12/03/2013 - 17:13

Evidentment, aquí qui mana són els bancs. Els d'aquí i els de fora, però els bancs.

I ara com ara estem fent el que ens manen.