Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2020. 20:42h.

El Govern no fa cas de Salut

Budó no desaconsella anar a les concentracions de la Diada

El Govern no fa cas de Salut

Meritxell Budó i Josep Costa, a la presentació dels actes de la Diada

El Govern no ha desaconsellat als ciutadans acudir a la manifestació de la Diada organitzada per l'ANC, malgrat que el propi secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va assegurar aquest dilluns que “no és oportú anar a concentracions”.

La portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, ha dit aquest dimecres que “hem de garantir el dret a la manifestació”. “Com a Govern tenim clar que hem de garantir el dret de manifestació però alhora hem de ser capaços que es garanteixin totes aquelles mesures que evitin una transmissió de la covid-19”, ha declarat durant la presentació dels actes institucionals de la Diada.

Budó ha assegurat que “les decisions que prendrem tindran com a base tot allò que se'ns recomani per part de les autoritats sanitàries”. Tanmateix, ha evitat aconsellar als ciutadans que no participin en la manifestació de l'11 de setembre tal i com va recomanar aquest dilluns el responsable de Salut Pública. “S'ha d'intentar limitar tota la mobilitat que comporten les concentracions”, va demanar Argimon.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Montserrat, Barcelona, 02/09/2020 - 10:35

En aquesta banda d'inpetes no els guanya ningú en mediocritat i deslleialtat. Enlloc del mon civilitzat podriem trobar uns personatges tant ignorants i de tant baix nivell com aquesta trepa. Es desobeiexen aixi mateixos i després encara tenen la poca vergonya d'exigir als demés. El dia que saltin del carrec no s'atreviran a caminar pel carrer

#3.1 Un tal Blázquez, Lekeitio, 02/09/2020 - 15:32

Oiga oiga,ke Euskalherría buen nivel de polítikos tambíen tiene,txikos de la gasolina ke aitá Arzallus dezía.

#2 Pilar Quinta, Móra d'Ebre, 02/09/2020 - 08:23

Tampoc desaconsella anar a les oposicions docents. Molt protocol que com faci figa i molta restricció però no s'abaixen del ruc.

#1 Leonardo, Davinci, 01/09/2020 - 21:02

Muy logrado el cartel. Me suena, me quiere sugerir algo pero no caigo el qué.

#1.1 Veciana, Barcelona, 02/09/2020 - 15:33

A mí las películas aquellas del Vaquilla y el Torete.