Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2020. 12:01h.

El Govern no fa cas ni als seus experts

Antoni Trilla: “esperava que fos més contundent amb les restriccions de Cap d’Any”

El Govern no fa cas ni als seus experts

El cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic i un dels experts que assessora al Govern, Antoni Trilla, ha reconegut a RAC1 que “em pensava que anunciarien restriccions i un enduriment per Cap d'Any. La situació és inestable. Esperava que fossin més contundents amb algun tipus d'acció per evitar la mobilitat i les reunions”.  

“La majoria de la gent ho ha fet bé aquests dies. És probable que després d'aquest període de festes hi hagi una acceleració del nombre de casos. No sabem quan serà. L’escenari més probable és un augment de casos. Si les mesures es prenen massa tard, és molt difícil aturar el virus.”  

“Soc partidari de convèncer, no d'obligar. El debat ha d'estar sobre la taula. Jo penso que és millor explicar-ho molt bé i resoldre tots els dubtes i finalment prendre una decisió”, ha afegit.  

“Hem de disposar d'un sistema sòlid de rastreig, un sistema robust que pugui aguantar un cert nombre de casos. No hi ha sistemes de rastreig capaços d'aguantar un allau però probablement hem de reforçar aquest sistema. És important que el govern es garanteixi la millora i el reforç continuat de rastreig”, considera.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Veciana, Barcelona, 29/12/2020 - 16:38

Y lo dice un tío que usa la mascarilla de babero...lo más ofensivo de todo esto es la cutrez.

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 29/12/2020 - 13:40

Trilla pero que encara no saps que aquesta banda d'inutils fot lo que li rota, encara no saps que aquests ineptes fan el que els hi conve en cada moment, que ara venen eleccions, home, no fotis, al finals de gener o a primers de febrer diran que ja tot esta be i que poden obrir.

#3 Facholin, Barcelona, 29/12/2020 - 13:03

El dia que este matasanos vaya a algun bar o restaurante espero que se le trate como merece.

#2 Accions a no trigar, Gironès monamour, 29/12/2020 - 12:43

Copiant l'estratègia de Sanchez el Bello, aviat apareixeràn les vacunes amb la bandera estalada i un rètol més gros que la capsa que dirà "Generalitat de Catalunyeeee"

#1 Benet S., Barcelona, 29/12/2020 - 12:20

Aquest pateix els efectes del candidisme o està encegat per la submisió fanatica, doncs ha de veure que la banda d'ineptes i mediocres que escalfa cadira i li passa les ordres a ell, els importa ben poc la salud, i ara enganyaran a la gent no decretant mesures molestes, perque els tornin a votar i aixi poder tornar a viure amb l'esquena dreta