Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2018. 16:49h.

El Govern no sabia res del canvi de nom de l'Aeroport

Malgrat la reunió bilateral d'ahir

El Govern no sabia res del canvi de nom de l'Aeroport

Elsa Artadi (Foto: JxCat)

El Govern de la Generalitat no ha vist amb bons ulls el canvi de nom de l'aeroport del Prat que ha aprovat el Consell de Ministres i ha considerat que els problemes que té l'aeroport "no tenen res a veure amb el seu nom", sinó amb la gestió de la infraestructura. La portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, ha afirmat que no calia fer el Consell de Ministres a Barcelona per “canviar el nom de l'aeroport, repetir una frase que ja es va dir i prometre infraestructures que no s'estan executant”.

"Venir a Barcelona per canviar el nom de l'aeroport, per repetir una frase que ja vas dir el 2009 i per prometre unes infraestructures que fa anys que no s'estan executant, potser no calia venir fins a Barcelona, amb el cost que això ha suposat, amb tot el desplaçament del Consell, de totes les mesures de seguretat, de tots els agents que innecessàriament han desplaçat a Catalunya" ha criticat Artadi.

"Per fer això no calia donar-li la gran transcendència que s'ha donat per part d'ells. A més a més, algunes d'aquestes mesures no deixen de ser sectorials i estètiques. És important no fer veure que unes mesures que són estètiques tenen un valor real, no el tenen" ha lamentat la consellera.

La portaveu de l'Executiu català ha manifestat que els problemes que té l'aeroport "no tenen res a veure amb el seu nom", sinó amb la gestió de la infraestructura i ha considerat que el nom actual de l'aeroport "ens situa com a gran capital del nostre país" i és un reconeixement al Baix Llobregat. "Barcelona ens situa com a gran capital del nostre país i en el cas del Prat ha sigut una reivindicació del Prat durant molts anys i entenem que és un reconeixement cap al Baix Llobregat" ha dit.

Artadi ha lamentat que "tenim problemes en rutes que històricament s'han anat bloquejant, no podem controlar les taxes aeroportuàries ni les inversions".

Pel que fa a l'anunci d'inversions a Catalunya, la portaveu ha apuntat que "es tracta d'obres pressupostades en diversos exercicis que fa més de deu anys que estan a sobre de la taula i fa més de deu anys que no estan executades".

La consellera també ha denunciat que "no hem sentit res sobre Rodalies, sobre el corredor del mediterrani, ni sobre els accessos als ports de Barcelona o a l'aeroport del Prat. Ha sigut un anunci d'una obra que ja s'havia anunciat i incomplert en diverses ocasions i per part del govern català no ho considerem una notícia".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Nik, Girona , 23/12/2018 - 22:47

Recollida de signatures contra el canvi de nom de l'aeroport Barcelona-El Prat. https://www.change.org/p/gobierno-de-espa%C3%B1a-no-al-canvi-de-nom-de-l-aeroport-barcelona-el-prat

#16 Aterriza como puedas, Zombieland, 23/12/2018 - 08:25

A mí me habría gustado un aeropuerto con el nombre Kant-Seixanta. Definiría exactamente el caos ideológico-mental de los defensores de república inexistente de los cojones.

#15 Pentinar el canari, Bcn, 22/12/2018 - 13:07

Els noms dels aeroports especialment quan son curts romanen en el record per més que els posin nous noms de personatges i encara més si son polítics. Es com pixar enlaire sense mullar-te. i a més no serveix per a res.

#14 Sarola, Castelldefels, 22/12/2018 - 11:15

¡ Si us plau ! Que algu digui a aquesta meuca que parla un catalá LLASTIMOS

#13 Lucas, Bcn, 22/12/2018 - 08:55

Esta claro que a los indepes no les gusta el nombre de aeropuerto Josep Tarradellas.
Prefieren Aeropuerto Jordi Pujol.