Publicitat
Política · 7 de Setembre de 2021. 14:41h.

El Govern no sap encara qui anirà a la mesa de diàleg

"No es una mesa de diàleg sinó de negociació”

El Govern no sap encara qui anirà a la mesa de diàleg malgrat que exigeix la presència del president espanyol, Pedro Sánchez, a la mateixa, segons ha explicat la portaveu de l’Executiu, Patrícia Plaja.

“No estic en disposició encara de dir-li quins membres del Govern formaran part d’aquesta taula de negociació, espero poder-ho fer en els propers dies”, ha dit Plaja. Tot i això, ha afegit més tard que “no contemplem que el president Sánchez no hi sigui perquè no tindria justificació possible”.

“Per nosaltres no és una taula de diàleg, és una taula de negociació d’un conflicte, entre l’Estat espanyol i Catalunya i crec que aquest és un matís important”, ha dit la portaveu, que ha titllat la trobada de la propera setmana de “recomençament de la negociació”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 07/09/2021 - 17:39

El Casal, tencant ya la seva paradeta..--Dialeg..,no!! Negociació si,!!!.Quina negociació..,la que Vostès aportin i exigeixin ..,no? Sa de ser molt barrut..,pobre CAT, fins que no reconeixen que Vostès no son la veu majoritària del poble català ,CAT no tornará a caminar..,Prou ya de manipulacions i joc brut. Un consell, posin-se un nas vermell

#7 Santa Paciencia, Murcia, 07/09/2021 - 16:36

Tienen los de Madrid. Lo digo desde el último rincon de esta monarquía autonómica y sin la menor simpatía por los gobernantes de Madrid. Si supieran la empatía que genera la causa indepe... Aunque bien pensado esto es sin duda lo que buscan. Mala cosa para "volar" solos y mantener los mercados.

#6 Leonor, Figueres, 07/09/2021 - 15:56

Deberian ir el equipo de limpieza de la generalidad. Seguro que conseguian mas acuerdos que esta pandilla de ineptos que tenemos como politicos.

#5 C, Vilassar de Mar, 07/09/2021 - 15:18

Si en lugar de Mesa de Diálogo es Mesa de negocoación, mucho mejor. Que se lleven a Jaume Canivell y verán cómo se traen un contrato de venta de interfonos, seguro. Al final todos estos años de despropósitos habrán valido la pena. Visca la República!!

#4 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 07/09/2021 - 15:15

Ellos no saben a quien mandarán, pero exigen que vaya quien ellos quieran, y se tratarán los temas que ellos quieran y si no se lo aceptan serán unos fachas antidemocratas