Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2020. 20:18h.

El Govern no sap què fer amb Alfred Bosch

Budó: “hem de decidir si procedim o no a obrir un expedient sancionador”

El Goven no ha decidit si sancionarà l'exconseller d'Afers Exteriors, Alfred Bosch; i l'exsecretària general Mercè Salvat pel presumpte cas d'assetjament sexual que va esquitxar la conselleria el març de 2019, malgrat que així ho ha proposat Funció Pública, l'organisme que depèn del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

La portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, no ha sabut concretar que farà el Govern: “aquesta informació més detallada de quin tipus de sanció, etcètera, doncs... crec que en les properes setmanes... primer en funció de si el Govern decideix o no decideix obrir aquest expedient sancionador”.

“Avui hem conegut el contingut d'aquest informe. A partir d'aquí, en les properes setmanes, el Govern hem de decidir si procedim o no procedim a obrir un expedient sancionador”, ha manifestat. Budó ha insistit en què aquest dijous han conegut l'informe de Funció Públic i “hem de decidir si procedim o no procedim a obrir un expedient sancionador”.

La portaveu de l'Executiu català ha explicat que “estem esperant també aquesta consulta que farem als serveis jurídics del Departament que té competències en aquest sentit per tal de veure de quina manera hem d'actuar”. “Nosaltres ho farem en funció d'allò que ens recomanin els serveis jurídics”, ha conclòs Budó.

Alfred Bosch, en una imatge d'arxiu (foto: ERC)
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Neferu, Barcelona, 28/08/2020 - 22:52

2º intento. ¿ Que no saben qué hacer? Pues es bien sencillo: echarlo a la p. rue. pero dudo que lo hagan; entre ellos se protegen pues es mucho lo que saben y esconden unos de otros.

#19 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 28/08/2020 - 20:51

Segundo comentario...

¿Ya consultaron a las feminazis...? en todo caso harán como con el de... "las tetas gordas..." ¡NADA...!

Si de verdad Catalaunia fuera una colonia... el gran Pijus Magnificus lo tendría claro... ¡crucifixión...!

#18 Marti, Barcelona, 28/08/2020 - 15:33

Aquest bretol segueix la tradició del partit que milita, doncs el malefic Companys compartia amistançada amb un dels germans Badia, els que es pasejaven per Bcn en cotxe descapotable i amb fusells a l'ombro a l'estil del Chicago de la mafia caponiana. S'han regenerat com les rates, talment a imatge del tal Dencàs que va fugir per la clavaguera

#17 Pompeu Gener, Barcelona, 28/08/2020 - 12:52

Bé, el Departament de VEiH també té amagat algun expedient on es denunciaven possibles aasestjaments i no ha fet res de res.

#15 Marcial, Santa Coloma, 28/08/2020 - 08:58

La budó y el señor bosch tiene en común la mirada. Una mirada perezosa, velada, a medio cierre, a punto de siesta, del primer ronquido. No vaya a ser que sean parientes. Se entendería todo.