Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 14:21h.

El Govern no sap què fer amb la sentència

Budó parla de "resposta institucional", però no concreta

El Govern no sap què fer amb la sentència

El Govern ha assegurat aquest dimarts que l'executiu català donarà una "resposta institucional" a la sentència del Tribunal Suprem contra els dirigents impulsors de l'1-O, però ha evitat concretar quina serà.

Preguntada sobre si el Govern no volia desvelar quina és aquesta resposta institucional o si encara no la tenia preparada, Budó ha contestat que "el Govern està treballant en els últims serrells, que durant els pròxims dies i hores anirem desgranant".

"Hi haurà una resposta institucional i serà imminent a la sentència" ha afegit la portaveu del Govern, que no ha volgut entrar en si el l'Executiu de Quim Torra aposta per la "desobediència institucional".

Finalment, Meritxell Budó ha dit que "quan sigui el moment", l'Executiu en donarà els detalls. "Serà una resposta institucional i el president de la Generalitat és qui ha de liderar-la", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 El Sifoner, Castello, 09/10/2019 - 18:26

No va hacer nada, solo tragarselo, ha creado una espectativa que se le volvera encontra por torpes.

#3 Coque, El centro de Tabarnia, 09/10/2019 - 10:12

El Govern no saber que hacer con la sentencia, ni con las listas de espera, ni con los menas, ni con la inseguridad ciudadana, ni con la economía, ni con la vivienda, no saben que hacer con nada. Pero ¿qué íbamos a esperar de semejantes inútiles?

#2 Conclusió, Chez Titole, 08/10/2019 - 15:25

Quan un s'hi juga la paga cal anar amb molt de compte, val més trobar uns quants dròpuls que et facin la feina bruta i tu des d'el despatx vas esbombant consignes i declaracions sobre els opressors i demés bajanades d'aquelles que fan gràcia als babaus incondicionals, ja ho tens tot mitg emvastat i sols cal deixar passar el temps.

#1 Coque, El Centro de Tabarnia, 08/10/2019 - 15:06

Berrinche y pataleo. Esa va a ser la "respuesta institucional"