Publicitat
Política · 21 de Març de 2017. 14:49h.

El Govern no sap què fer amb Mas

Queda en l'aire el seu nomenament com a "ambaixador" del procés

El Govern no sap què fer amb Mas

Mas, Ortega i Rigau, a la reunió del Consell Executiu

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha reconegut que l'expresident Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau "poden fer una bona pedagogia" del procés, però ha reconegut que "no els hem encarregat encara cap cosa en concret".

Després que tots tres assistissin a la reunió del Consell Executiu, la portaveu del Govern s'ha limitat a dir que "hem acreditat la voluntat del Govern de comptar amb el seu coneixement, amb el seu testimoni i experiència i també hem pogut comprovar la seva plena disponibilitat a poder participar
d'allò que des del Govern o des de la societat civil se'ls pugui demanar".

Tanmateix, ha reconegut que "no s'ha arribat a cap concreció encara" i, en aquest sentit, ha afegit que "hi estem pensant i estem convençuts de trobar les fórmules que siguin adients, factibles i positives per a tothom".

Munté, de fet, ja va dir, si fa o no fa, el mateix en la roda de premsa posterior al Consell Executiu de la setmana passada després de conèixer-se la condemna d'inhabilitació per a Mas, Ortega i Rigau.

"La seva inhabilitació judicial, que no política, els converteix en els millors expositors per explicar en primera persona com és de fràgil la democràcia a l'Estat espanyol", va assegurar.

"El Govern vol comptar amb ells per fer encara més pedagogia del que passa a Espanya, que ens consta que preocupa en determinades instàncies d'Europa, i allà on ens puguem explicar ho farem", va reblar Neus Munté, que una setmana després no ha concretat cap encàrrec.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ja va assegurar en una entrevista a Rac-1 al febrer del 2016 que "ja li he encarregat a Artur Mas algun contacte internacional discret", però després no es va concretar res.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Teniente Dimitri, BCN, 21/03/2017 - 20:31

Se podian aprovechar montando un bar, en la barra Más y de camaredas la Rigau y la Ortega.

#8 M, Sabadell, 21/03/2017 - 20:07

Se ve, que va a costar encontrarles trabajo, porque hacer de vendedores del pruses con un curriculum que ponga, condenados e inhabilitados, no ofrece muchas garantías de éxito.

#7 Joel, Bcn, 21/03/2017 - 19:00

El President Mas condemnat ? Ok, condemnat.
Però les preguntes que un demòcrata es fa, són:
- Qui l'ha condemnat ?
- Per què l'han condemnat ?

#6 Parlem clar, Girona, 21/03/2017 - 17:47

Lo de ""bona pedagogia".. és l'eufemisme que utilitzan per no dir " no tenim pebrots..perquè sinò ens inhabiliten també". Som collonuts, una nació..i bla-bla-bla..però a l'hora de la veritat es veu que tot és un muntatge i quan pintan bastos: Tothom a còrrer!

#5 Pepón, Bcn, 21/03/2017 - 17:24

Yo creo que puede ir a la ciudadela y echar pan a los patos. Allí pasamos buenos ratos, echando pan a los patos.