Publicitat
Política · 31 de Gener de 2011. 22:33h.

El Govern nomena 'delegat' a Perpinyà

Jean François Gauby, director de la Casa de la Generalitat

El Govern nomena 'delegat' a Perpinyà

El Castell dels Reis de Mallorca, a Perpinyà

El Govern ha creat la Casa de la Generalitat a Perpinyà i ha nomenat com a director Jean François Gauby. Segons es publica al DOGC amb data del 31 de gener, "per Acord de Govern de 4 de febrer de 2003 es crea la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i se n'estableixen els objectius i les funcions, atès el que disposen els articles 12 i 123 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre".

"Es nomena el senyor Jean François Gauby director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà", s'afegeix, amb una retribució corresponent "a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de destinació 24 i complement específic de 21.032,64 euros anuals, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec".

Les funcions del director són,  "exercir la direcció, la planificació, la coordinació, la gestió i el manteniment de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, promoure activitats de dinamització en benefici de la llengua i la cultura catalanes i dels intercanvis institucionals i socials entre ambdues parts de Catalunya i facilitar informació, donar orientació i ajudar a tramitar qualsevol qüestió que demanin els ciutadans, les institucions i les entitats que s'hi dirigeixin i que afectin l'Administració de la Generalitat i aquelles altres institucions i organismes del Principat amb els quals hi hagi establerts acords en aquest respecte".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon, Barcelona, 01/02/2011 - 16:17

Libertad Digital es refereix a la delegació de la Generalitat a Perpinyà en termes d'"embajada". S'ha de ser burro. Que no saben que les ambaixades s'obren a l'estranger? El Rosselló pertany a la indisoluble unidad de la nació catalana, pàtria comuna e indivisible de tots els catalans.

#5 Ramon, Barcelona, 01/02/2011 - 14:23

La delegació de la Generalitat a Madrid sí que és una ambaixada. Oficiosa, de moment, però ambaixada. Però la de Perpinyà de cap de les maneres: les ambaixades són a l'estranger.

#4 Ramon, Barcelona, 01/02/2011 - 14:11

Poques coses se m'acuden més bones, més necessàries, més imprescindibles, que reforçar la relació entre Catalunya Nord i Catalunya Sud, o sigui entre les dues parts de la nostra pàtria. Rectifico. Res de "poques" coses. Cap.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/02/2011 - 12:29

El "Gobierno de los mejores" demuestra que está por la austeridad
Siempre que no sea la suya.

#2 jajajajajaa, barcelona, 01/02/2011 - 11:49

aixo es l´estalvi convergent ? jajajajaja