Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 18:14h.

El Govern obeeix abans que li demani la Junta Electoral

Retira simbologia independentista a instàncies de Ciutadans

El Govern obeeix abans que li demani la Junta Electoral

El Govern de la Generalitat ha retirat les pancartes i simbologia independentista sense esperar a que la Junta Electoral es pronunciï, fet que ha estat celebrat per Ciutadans. El partit reivindica que ha aconseguit “garantir la neutralitat dels edificis públics a Catalunya”.

C’s va presentar una denúncia davant la JEC perquè es “retiressin tots els símbols separatistes” dels edificis públics i “avui, abans fins i tot que la JEC es pronunciés, la Generalitat ha retirat tots aquests símbols”.

Des de Ciutadans “celebrem que gràcies a la nostra denúncia, novament avui es faci un pas més en la llibertat a Catalunya, així com en la democratització de les nostres institucions: gràcies a Cs els partits separatistes no podran seguir exhibint símbols que insinuen que Espanya no és una democràcia en institucions i edificis que pertanyen a tots els catalans”.

Les denúncies de Cs han creat una doctrina en la JEC sobre la neutralitat de les institucions, de manera que n’hi ha  hagut prou amb la mera denúncia perquè els separatistes procedissin a retirar els seus símbols de divisió i confrontació”, destaca el partit.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Adrián, Barcelona, 15/01/2021 - 11:04

"vamos a estarnos quietecitos y calladitos porque hay unos indultos pendientes, vaya que el presidente Iglesias y su socio Sánchez se nos enfaden"

#5 Benet S., Barcelona, 15/01/2021 - 09:46

La unica lliçó que cal aplicar a la banda de delinquents que tenen segrestades les insititucions es la severitat de la mà dura, el xarop de bastó expressat a través del compliment de la llei i sobretot de tocar-els-hi la butxaca, evidentment passant pel purgatori de les estances reixades. Com que son un covards integrals aviat amaguen el cap

#4 Pere, Lleida, 14/01/2021 - 20:40

Això demostra que la sentència la Sr. Torra ha tingut un valor educatiu per a tota aquesta gent, que pensaven que Catalunya era el seu quiosquet. A més a més de desallotjar a un presumpte dement de la Generalitat, ha fet posssible secta dels llacets vagi aprenent què passa quan es viola la neutralitat de les institucions.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 14/01/2021 - 20:20

La instituciones públicas tienen que ser neutrales y no exhibir ningún símbolo político los 365 días del año, si hay que recordar o pedir estas cosas mal vamos. El trumpismo golpista lazi ya ha asaltado todas la instituciones pública en Cataluña.

Los indepes contentos porque ya han construido el muro de odio que separa Cataluña en dos parte

#2 M, Sabadell, 14/01/2021 - 19:36

Hay que celebrar que vayan aprendiendo la lección.