Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2009. 14:27h.

El Govern obeeix Zapatero

Mar Serna creu que "tota la ciutadania hem d'acatar la sentència" del Constitucional

La consellera Mar Serna ha comparegut en roda de premsa després de la reunió del Govern, i ha assegurat que "el tema del Constitucional no s'ha tractat". Tot i això, ha deixat clar que "tota la ciutadania hem d'acatar la sentència", malgrat apuntar que "això no vol dir que estiguem d'acord".

Serna ha recordat que "la sentència no està feta ni notificada", a més d'assenyalar que "nosaltres treballem dia a dia per aplicar l'Estatut". "Si hi hagués una sentència que posés en dubte la constitucionalitat, la resposta ha de ser política", ha considerat.

També ha valorat que "tots com a ciutadans pensem que la justícia si és més ràpida, és més justícia". "El Tribunal Constitucional és un poder independent i triga molt en dictar qualsevol sentència", ha apuntat finalment.

Serna, en roda de premsa
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 joan, manresa, 18/11/2009 - 12:48

L'Estatut sa de respectar, tal com es,ni tocar una coma.Es llei i va ser aprobat en referendum.Si es desvirtua no en volem cap mes.Foc nou o potser millor presentar una Nova Constitució pro Catalana.Quina colla de barruts,i lo fort ERC saltant al volt

#15 Marta, Igualada, 18/11/2009 - 07:34

Mar, si et vols abaixar les calces i oferir el teu cul a ezpaña, fes-ho tu soleta, la ciutadania fara el que cregui convenient.
En aquest pais ja no funciona ni la justicia.
PSC no feu res pels ciutadans, nomes donar-los pel derrera.

#14 salva, gava, 17/11/2009 - 23:20

Serna si no saps de treball, que cony fas donant-nos consells, va vinga que ja som prou grandets per saber el que em de fer.

#13 Josep M., girona, 17/11/2009 - 17:42

que l'acati ella la sentencia. jo no ho fare. que els bombin a tots!

#12 betes i fils, rubi, 17/11/2009 - 17:18

una cosa aprovada en referendum, despres aprovat al Parlament, despres en el gobierno de ecspanya, total,ara venen 10 totils hi s'ho carregen, El mes normal de món es mutis i a la gabia. A que venia tant de cuento?