Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2021. 15:59h.

El Govern oblida les agressions a Vox

Budó vincula les "amenaces feixistes" amb que el partit va fer d’acusació particular en el procés

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, s’ha referit a les “amenaces feixistes” i ha volgut “condemnar els atacs de la ultradreta que s’han produït aquests darrers dies”. Budó, però, no ha esmentat els atacs rebuts per Vox.

Budó ha lamentat que “alguns descobreixen en aquests moments que hi ha una extrema dreta mentre que d’altres ja fa temps que ho hem descobert”.

“Recordem que el judici de l’1 d’Octubre Vox actuava com acusació particular, per tant, això que a alguns els hi ‘caía muy lejos’ en aquests moments han vist que ho tenen més a prop”, ha afegit.

La consellera ha sentenciat que “aquesta escalada a Madrid ens demostra que el que cal és no blanquejar aquestes actituds, no blanquejar aquests col·lectius, tolerància zero amb aquestes actituds que han aflorat de manera irracional al nostre país”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 bejota, bcn, 27/04/2021 - 20:57

VOX ES UN PARTIDO CONSERVADOR DE MANUAL COMO EL PARTIDO CONSEVADOR (USA) O TORY (UK). HAY ALGUNOS EXCESOS COMO SUPRIMIR AUTONOMIAS VOTADAS POR MAYORIA .LAS OTRAS, SON CONCESIONES DEL GOBIERNO DE TURNO. DENTRO DE LAS VOTADAS POR MAYORIA , ALGUNAS COMPETENCIAS HECHAS MEDIANTE CHANTAJE PARA APROBAR LOS PRESUPUESTOS , TAMBIEN SE PUEDE SUSPENDER .

#2 Yomismo, Sevilla, 27/04/2021 - 18:32

Que sigan así los lazis y los podemitas atacando a VOX que no descarto que suba mas de los 25 escaños que preveo que sacará en las elecciones al parlamento de Cataluña que preveo que habrá en julio.