Política · 16 de Juny de 2020. 17:24h.

El Govern parla de “presos polítics” l'endemà de la campanya turística

Budó diu que és una “evidència” i demana la seva “llibertat immediata”

El Govern ha afirmat que és un “evidència” que Espanya té “presos polítics i exiliats” l'endemà de presentar una campanya turística per reactivar el sector després de la pandèmia i adreçada en part als turistes espanyols. “Que tinguem presos polítics no vol dir que no puguem gaudir d'una meravella de país com és el nostre”, ha afirmat la portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó.

La portaveu i consellera de Presidència ha assegurat que “és una evidència que a Espanya hi ha presos polítics i exiliats i això no és incompatible amb fer una crida a que la gent vingui a conèixer l'atractiu turístic de Catalunya”. Budó ha aprofitat la roda de premsa per demanar la “posada en llibertat immediata i el retorn dels exiliats”.

La portaveu del Govern ha explicat que “confiem en l'atractiu turístic del nostre país”. “Això és el que estem posant de valor amb aquest campanya que estem fent per atreure aquest estiu tot el turisme que vulgui venir a conèixer el meravellós país que tenim i gaudim”, ha manifestat Budó.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Daniel , Zaragoza, 26/06/2020 - 12:57

Rius es el único periodista valiente que enfrenta al Govern ,ojo no contra nadie sino contra si mismo y sus incongruencias. Se les advirtió muchas veces de las graves consecuencias económica que tenia el proces, sus declaraciones institucionales, sus actitudes y comentarios hacia España...hicieron caso omiso. Por desgracia Cataluña lo pagará caro.

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 17/06/2020 - 14:48

Budo, lo unico que es una evidencia es lo inutiles e ineptos que sois, esto si que es una evidencia empirica y cientifica.

#17 El meravellós "pais", Barcelona, 17/06/2020 - 14:46

D'atractiu turístic n'està ple Espanya, un pais rodeixat de mar, muntanyes, cultura mil.lenària, ciutats esplèndides, i sortint de la península ens trobem amb les meravelloses Balears i afortunades Canarias, que tinguem sort Budó

#16 Canvi de rumb, Chez Titole, 17/06/2020 - 12:22

Declaració recent de Papitu Bragulat a la seva mare: " mama, ja no vull ser toreru, vull ser près polític indepe, es cobra més i sense risc"

#15 Ramón, BCN, 17/06/2020 - 10:26

Por un lado llaman a los turistas, pero por el otro los espantan con la verborrea independentista...es que esta gente no aprende, porque no sólo espantan a los turistas, también espantan a las empresas y a los inversores.
Nunca van a aprender?