Publicitat
Política · 29 de Març de 2012. 16:22h.

El Govern parla d'incidents "menors"

Homs diu que la vaga "transcorre amb normalitat"

El Govern parla d'incidents "menors"

Homs, durant la roda de premsa

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assenyalat que "aquesta vaga general està transcorrent en un context de normalitat. Els serveis mínims establerts d’acord amb els sindicats s’han respectat".

Homs, que ha comparegut per donar compte del seguiment i les incidències registrades a Catalunya durant les primeres hores de la jornada de vaga general, convocada pels sindicats UGT i CCOO en contra del Decret llei de reforma laboral aprovat pel Govern espanyol, ha dit que "una vaga general té quelcom d’excepcional i s’ha de poder garantir el dret a participar-hi i el dret a poder treballar".

"Més enllà d’alguns aldarulls concrets, la vaga general transcorre en un context de normalitat. No estem en un context d’excepció al país, tot al contrari", ha afegit abans de dir que durant les primeres hores de l’aturada s’han produït alguns aldarulls "menors" durant els quals s’han produït 22 detencions. 

"Sempre hi ha gent que aprofita aquestes circumstàncies per violentar la pròpia convivència. Alguns ho intenten, però sempre acaben fracassant. Ni per als agents socials ni per al Govern de la Generalitat aquest tipus d’accions de caràcter sempre minoritari alteraran cap circumstància ni expressió legitima com és l’exercici del dret de vaga, el participar-hi i el no participar-hi", ha advertit el portaveu del Govern.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepillo, barcelona, 29/03/2012 - 17:39

La normalidad para este señor es tener a los mossos de espectadores ante las coaccicones de los piquetes, siempre que no haya una clara violencia física.