Publicitat
Política · 3 de Gener de 2023. 15:37h.

El Govern parla més de Saül Gordillo que de la Llei Montero

Tània Verge va sortir en defensa de la ministra però va 'condemnar' el periodista

El Govern parla més de Saül Gordillo que de la Llei Montero

El Govern de la Generalitat ha mantingut una actitud diferent amb la Llei Montero, que ha propiciat que prop de 130 agressors sexuals hagin vist rebaixades les seves condemnes, que amb l'exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, acusat d'agressió sexual a una de les seves treballadores.Mentre que tant el conseller Elena com la consellera d'Igualtat, Tània Verge, van donar "tot el suport" a la treballadora de Gordillo i van condemnar de facto el periodista, es van mostrar més indulgents amb la ministra.

En relació amb el cas Gordillo, Verge ha assegurat que "no va de sexe, va de poder". "S'ha acabat la impunitat", va sentenciar. També va demanar "que s'aixequin les catifes i aflorin tots els #MeToo".

Per contra, Verge va sortir en defensa d'Irene Montero i va assegurar en una entrevista a RTVE el 21 de novembre passat que "la llei és necessària. La interpretació d'alguns jutges i jutges no té en compte tota l'aplicació de l'article".

"El que està patint la ministra Montero és violència política. L'assetjament personal que se li fa a ella té a veure contra la reacció contra el feminisme. És pel fet de fer polítiques dones: una feminista que vol fer polítiques feministes per sacsejar el statu quo", va considerar.

Tot i això, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat avui en roda de premsa que Verge "és favorable a revisar la llei" de Montero. "És inqüestionable la lluita d?aquest Govern contra les agressions sexuals", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Contra viento y marea, Barcelona, 03/01/2023 - 16:36

Una llei feminista que en lloc de beneficiar les víctimes, les perjudica, pero com l'ha fet Doña Irene Montero és una llei magnífica, de rectificar és de savis pero en el cap dels Frankenstein això no té cabuda, millor donar estopa a tort i a dret abans que reconeixer que grinyola