Publicitat
Política · 29 de Juny de 2021. 12:45h.

El Govern passa a Pedro Sánchez la pilota del Tribunal de Cuentas

Patrícia Plaja: "Esperem que treballi en una solució"

El Govern passa a Pedro Sánchez la pilota del Tribunal de Cuentas

El Govern català ha passat al Govern espanyol la pilota del Tribunal de Cuentas després de la sentència de més de cinc milions imposada a una quarantena d’alts càrrecs i polítics. La portaveu, Patrícia Plaja, ha afirmat en la roda de premsa posterior al Consell Executiu que “el Govern espanyol no pot mirar cap a una altra banda”.

La portaveu ha afirmat, en coincidència amb el ministre Ábalos, que la condemna és “una nova pedra en el camí” i que “esperem que el propi Govern espanyol treballi en una solució”. La pròpia portaveu ha recordat que, aquesta tarda, hi ha la primera trobada entre Pedro Sánchez i Pere Aragonès.

També ha considerat que han estat acusats de “delictes inexistents que no van perdjudicar la Administració catalana” i que es tracta ara d’una “repressió econòmica” contra “una opció política que és l’independentisme”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Venanci, Vilassar, 29/06/2021 - 15:18

Aquesta banda de farsants només entenen dos tractaments per fer-los tornar al corral de la legalitat, el xarop de trena i la lavativa de la sanció economica, aquesta ultima es la més eficaç doncs es com tirar-els-hi sal a la ferida. La gran estafa del "procés" era la cuirasa per tapar tota la corrupció continuada que han fet durant vint anys

#9 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 29/06/2021 - 15:01

"El matrimoni format per Miquel Buch i la seva dona, Cesca Domènech, trauran profit econòmic dels nous nomenaments de la Generalitat ja que entre els dos obtindran 14.500 euros bruts al mes"

eltriangle.eu 29-6-2021

Aquesta es la gent que s´aixeca molt, molt d´hora que tan admira el Pep Guardiola.

#8 Jos, VNG (Ghost Republic), 29/06/2021 - 14:34

Que traduït vol dir que esperan que el Sanchez mogui la cua i doni la poteta.

#7 David, FOLGUEROLES, 29/06/2021 - 14:22

Cuando se le pide a un presidente de gobierno que anule una sentencia pueden pasar dos cosas: que estemos hablando de una dictadura o quien pide esa gracia es de facto una dictadura. Yo creo que lo que impera ahora en España es eso, una dictadura que quieren hacer pasar por una democracia porque hay tontos que se lo cree.

#6 Pan con tomate y jamón ibérico, El separatismo nos roba., 29/06/2021 - 13:52

Si al común de los mortales no nos perdonan una simple multa de tráfico... ¿Por que carajo les tienen que perdonar sus delitos económicos a estos delincuentes...?