Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 14:50h.

El Govern pensa en Xavier Domènech com a mediador

El nom de l'exdiputat de Podem ha circulat com a "relator"

El Govern pensa en Xavier Domènech com a mediador

L'exdiputat de Podem, Xavier Domènech, és un dels noms que estudia el govern català per exercir la figura de "relator" en les reunions bilaterals entre els executius espanyols i català. Domènech va dimitir temps enrere dels seus càrrecs, entre altres coses per divergències amb Ada Colau.

La vicepresidenta Carmen Calvo, però, ha apuntat en roda de premsa que el nom del "relator" no està decidit, ja que aquest l'han de decidir els diferents partits. No obstant això, sí que ha mostrat la seva preferència perquè el mateix sigui "un home o una dona de Catalunya".

També ha explicat que el relator treballarà "per amor a l'art" sense rebre remuneració. "La situació és prou complexa perquè algú ajudi coneixent la realitat, però caldrà decidir amb propostes diferents", ha indicat, a més de sentenciar que "podria ser alguna personalitat de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#22 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/02/2019 - 23:37

Sra. calvo ¿Por que no nos relatan ustedes unas elecciones generales ya en lugar de seguir arrastrándose por el fango? van camino de ser una nueva UCD.

#21 tzatza, BCN, 06/02/2019 - 22:13

Un altre candidat és Nicolás Gómez Iglesias més conegut com " El Pequeño Nicolás ".

#20 Donde está la bolita?, Chez Titole, 06/02/2019 - 20:15

Obriu els ulls: Potser no és el Gobierno el que està sent enganyat, tampoc ho son els del Govern, ambdós fan el paripè per aconseguir el que volen i no és precisament l'independència de Cat. Siguem clars: Un tal Pedro vol seguir a qualsevol preu i un tal Quim el mateix. La resta, uns quants milers de babaus que s'ho empassen tot.

#19 Calígula, Gerona (España), 06/02/2019 - 20:07

Propongo que retransmitan por TV y en directo esas negociaciones y así podremos saber lo que dicen de primera mano, lo del relator me parece pueril y además también dudaremos de lo que cuente

#19.1 Chris, Lleida, 06/02/2019 - 22:29

Debería ser así, nada de negociaciones opacas dada la repercusión de la situación. Que toda la ciudadanía vea lo que se traen entre manos. Por algo se les paga, y no para que hablen a puerta cerrada en circunstancias tan sensibles como la de estos tiempos.

#18 teruel existe, BCN, 06/02/2019 - 19:18

La Sra Artadi i el Sr Aragonés han portat a la Sra Calvo a l'hort. qualsevol pot veure que l'han enredetat, i la molt ruca encara no ho veu. Pobre dona !!