Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2020. 18:52h.

El Govern permet vacances després de demanar confinament

Budó diu que "la prohibició de sortir al carrer no hi és"

El Govern permet vacances després de demanar confinament

El Govern assegura que es pot anar de vacances tot i que que fa dues setmanes demanés a la població de l'àrea metropolitana, del Segrià i de la Noguera quedar-se a casa. Budó, preguntada per la periodista Núria Orriols sobre "com quadra" la recomanació de no sortir al carrer a l'àrea metropolitana amb el fet d'anar de vacances, ha respost que "la prohibició de sortir al carrer no hi és" i que "allà on anem de vacances prenguem totes les mesures per evitar la propagació".

"Estem en període de vacances i com que la prohibició de sortir al carrer no hi és, és una recomanació d'evitar desplaçaments innecessaris, això no farà que la gent no vagi de vacances. El que és important és que quan marxem de vacances, perquè tothom té dret a unes vacances, també és important que siguem conscients que allà on anem de vacances prenguem totes les mesures per evitar la propagació o que ens contagiem del virus" ha apuntat Budó.

"Allà on anem, continuem amb les pràctiques d'higiene, garantint la distància física. És important que de vacances l'actitud sigui de responsabilitat. Tots hem de ser conscients del que representen aquests desplaçaments. Que puguem anar de vacances, però que siguin unes vacances segures" ha dit.

La consellera ha insistit en el fet que les vacances "probablement és un desplaçament que no serà evitable, i com que no serà evitable, nosaltres demanem que siguin desplaçaments responsables i que la gent es comporti prenent mesures necessàries per evitar brots o rebrots".

La portaveu del Govern ha recordat que "en aquests moments ens trobem davant de deu dies cabdals, perquè la gent vol anar de vacances. Nosaltres aprofitem també per recordar que no podem abaixar la guàrdia. És molt important que actuem amb responsabilitat. És molt important que, encara que marxem de vacances, la gent garanteixi les mesures d'higiene i de seguretat marcades pel Govern de Catalunya".

"Allà on anem de vacances siguem corresponsables i apliquem també aquelles mesures que apliquem a casa nostra". Budó ha insistit en la importància de la corresponsabilitat, "la vacuna és la distància, la higiene de mans i la mascareta" ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 manolodelbombo, BCN, 29/07/2020 - 12:37

Budó: Bueno chicos, aquí os quedáis, la cuchipandi se va a Cadaqués que se enfría la paella de la Rahola y hay que descansar, que este año nos lo hemos ganado, quina feinada nois amb el curona. Portaros bien, haced bondad, no salgáis de noche y a la vuelta hablamos. Ya dará el parte el Simó. Que la mascarilla i la sort us acumpanyi guapus.

#8.1 Purria lazi, Mollerussa, 29/07/2020 - 12:52

O como dijo Puchi a sus discípulos antes de abandonarlos:
"La Paz os dejo,
la Paz os doy,
que os den por c...,
que yo me voy"
¡Alabado sea el Señor!!
¡¡Amén!!!

#7 Menjamela Grandi, Anapurna, 29/07/2020 - 09:28

Será por lo que se han deslomado trabajando estos zánganos.

#6 Alejandro, Villadecans, 29/07/2020 - 07:43

Vamos que se han acordado que ellos ya tienen las reservas hechas y no se van a quedar en Cataluña ni ataos

#5 Tabarnés puro, Barcino, 29/07/2020 - 05:29

Hombre, se van a quedar ahora ellos sin ir a Cadaqués o a la Cerdaña. ¿Estamos locos?
Todo lo que no sea trabajar a esta banda le parece perfecto, es su estado natural.

#4 Et, Sabadell, 28/07/2020 - 20:24

Necessitariem gent coherent . intel.ligent ..o normal...
No uns estupids fanatics engreids...en una situacio tant greu i. Nova....