Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2011. 15:04h.

El Govern planeja "mesures d'aprimament" a TV3

L'Executiu no retirarà la publicitat de la cadena catalana

El Govern té intenció d'introduir "mesures d'aprimament" a TV3 , segons ha explicat el portaveu, Francesc Homs, en la roda de premsa habitual de cada dimarts. Homs també ha descartat, d'altra banda, que TV3 segueixi l'exemple de TVE i suprimeixi la publicitat. La CCMA té actualment una plantilla de 2.700 persones, d'acord amb les darreres dades oficials.

El portaveu també ha manifestat que "s'ha de canviar la llei" en al·lusió a la Llei de la CCMA, aprovada en l'anterior legislatura. L'esmentada llei consagra una estructura de comandament formada per l'equip directiu -director general, director o directora de TV3 i de Catalunya Ràdio-, un consell de govern de 12 membres i un consell assessor de 21.

Francesc Homs ha insistit que volen una televisió púlbica "potent, de primer nivell, competitiva i de qualitat", però que cal "mesures d'aprimament". El portaveu ha destacat que si es fan retallades en àrees tan importants com ensenyament, salut o polítiques socials també cal fer-les en "una televisió pública".

"Res s'escapa de les retallades" ha afegit tot i que, en la seva opinió, "pot ser una oportunitat per a TV3 per agafar força". "Cal passar amb menys recursos" i "prioritzar", ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Ana, barcelona, 27/05/2011 - 11:54

Que guanya el Sr. Cuni suposo que el fet que tingui un sou públic hauria de fer possible que es sabes i jo ho vull saber. Un senyor que es dedica a parlar dels pits de la seva companya, que porta a les seves tertulies sempre els mateixos, on només te a una dona o màxim dues no em representa.

#10 Joan, Gràcia (Barcelona), 23/02/2011 - 07:59

Quan ens ha costat em milions i milions d'euros La Champions? És necessari? Possem-nos a treballar amb La Corpo i fiquem la mà, això és insostenible!

#9 Jaume, Barcelona, 23/02/2011 - 00:48

La Llei efectivament "consagra" un director gral, un de la ràdio i un de la tele, com totes les RTV. Algú proposa un organigrama millor?.

Es vol fer passar per "aprimament" el que són ganes de tornar a la Llei anterior, que consagrava la TV del govern.

#8 Jaume, Barcelona, 23/02/2011 - 00:43

1. segueix la demagògia : la democràcia també és cara : per tant, tanquem el Parlament!.
2. no confondre "aprimar" òrgans (els 12 consellers que va imposar CiU) amb aprimar plantilla, que treballa per oferir una TV digna.
3. el Consell Assessor només cobra dietes per 1 reunió mensual.
4.

#7 ramon, barcelona-c, 22/02/2011 - 23:49

TV3 es una magnífica eina i l'han de mimar, si però se la pot natejar de periodistes, comunistes o no, que no tenen ni un bri d'ética i que actualment estant fent de TV3 la seva arma mes important contra un govern que va sortir de les eleccions faltan o desvian o desvirtuant l'informació .Malaits