Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2013. 21:43h.

El Govern portarà la 'llei Wert' al TC

El Congrés aprova la LOMCE amb només els vots favorables del PP

El Govern portarà la 'llei Wert' al TC

Wert, aquest dijous al Congrés

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha avançat que presentarà una proposta per portar la Lomce, coneguda com 'Llei Wert', davant el Tribunal Constitucional (TC). També ha defensat que les escoles catalanes han de poder aplicar la normativa catalana "amb tranquil·litat".

La 'llei Wert' ha estat aprovada aquest dijous al Congrés del diputats amb els vots únics favorables del PP, que ha fet servir la seva majoria absoluta. Tota la oposició hi ha votat en contra i Fòrum Astúries i UPyD s'han abstingut.

Rigau ha comentat que el Govern ja treballa per, un cop es publiqui la Lomce al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), demanar un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries sobre la llei i presentar un recurs davant el Tribunal Constitucional (TC).

Rigau ha carregat contra una llei que "busca espanyolitzar, té data de caducitat i vulnera l'Estatut". La consellera ha sostingut que mentre duri el procés, les escoles catalanes han de poder regir per la normativa de la Generalitat amb la tranquil·litat que el Govern serà molt exigent en la defensa de les seves competències.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 zampador, Valladolid, 10/10/2013 - 22:30

Y yo que pensaba que recurrir al TC era criminal...