Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2019. 13:58h.

El Govern posa els Mossos sota sospita

Obre una quinzena d'investigacions internes

El Govern posa els Mossos sota sospita

La portaveu del Govern, Mertixell Budó, ha anunciat que el Departament d'Interior ha obert fins a 15 actuacions internes que poden acabar amb sanció, expedient o informació reservada. Sobre aquestes investigacions, la consellera ha destacat que és "l'avaluació interna més gran que s'ha fet mai al cos de Mossos d'Esquadra".

"A mesura que es vagin revisant, es prendran les mesures", ha dit Budó, que també ha tornat a expressar el suport als Mossos d'Esquadra malgrat això. "Ens pertoca, amb el conseller Buch al capdavant, garantir la imatge del cos dels Mossos. Obrim 15 actuacions perquè no es malmeti la confiança del cos", ha subratllat.

La titular de Presidència ha fet l'anunci després que el conseller d'Interior, Miquel Buch, es reunís aquest matí amb la plana major dels Mossos per avaluar el dispositiu d'aquest cos durant els últims aldarulls al carrer i els enfrontaments amb manifestants.

Finalment, Meritxell Budó ha amnunciat que el Govern sol·licitarà al Parlament la creació d'una Comissió d'investigació en relació als fets ocorreguts arran de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 30/10/2019 - 15:15

teatrillo de la policía regional para q no la intervengan de una vez y deje de estar bajo el control separata. Lo q hay q hacer es quitar de una vez las competencias de seguridad y justicia a la generalidad. Y ya si eso y como colofon, hacer de Barcelona una comunidad autónoma separada de tractoria, cualquier provincia puede constituirse autonomía

#14 Laughter, L'H - España, 29/10/2019 - 17:26

Es que los mossos han zurrado a los "niños de papá" de estos burguesitos que mandan en el estercolero de la Generalidad, por haber incendiado media Barcelona, y claro, esto no lo van a consentir. Pues que quede claro que la Policía Nacional les zurró cinco veces más y seguirán haciéndolo cada vez que a estos niñatos se les ocurra jugar al pir

#13 Mossos d'Esquadra, Barcelona, 29/10/2019 - 17:24

Poques paraules i ben dites, la República no existeix, i........ Evidentment s'han de realitzar investigacions de les actuacions dels Mossos, però de cap manera "a por ellos" , com preténen alguns detractors.

#12 M Pilar, Barcelona, 29/10/2019 - 17:10

Ja arribarà el dia en que l'expedient se li obrirà als membrs del Govern.

#11 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 29/10/2019 - 16:50

PEDROOOOOOOOOOOOO !!!!!!