Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2016. 22:22h.

El Govern prima les ‘ambaixades’ i la Hisenda catalana

Exteriors i Vicepresidència són les partides que més augmenten

El Govern prima les ‘ambaixades’ i la Hisenda catalana

Oriol Junqueras i Raül Romeva, en una imatge d'arxiu

El PSC i Ciutadans han afirmat que les partides pressupostàries previstes per als departaments d’Afers Exteriors i Vicepresidència són les que “més augmenten”. La portaveu d’economia del PSC, Alícia Romero, ha assegurat que “si ens fixem per departaments, els que més augmenten són la conselleria de Romeva i la del vicepresident Junqueras”. “Bàsicament per l’Agència Tributària de Catalunya i l’augment d’ambaixades”, ha explicat la diputada socialista.

Romero ha criticat que els comptes “no responen a les necessitats dels catalans”. “No hi ha la voluntat política de fer-ho”, ha afirmat, ja que “no apareix res de la Renda Garantida, i no es garanteix el compliment del PIRMI”.

Per la seva banda, el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha denunciat que “aquests Pressupostos estan realitzats per a la independència i no per a les ajudes socials”. “Incrementen un 25% la partida per a la conselleria del conseller Romeva, pugen pràcticament el doble la dotació prevista per a una Hisenda pròpia. I això són despeses previstes per a la construcció de l’Esta propi”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 30/11/2016 - 21:49

"Embajadora de Cataluña en Berlin: sin hablar aleman.
La actual delegada del Gobierno de la Generalitat de Cataluña en Alemania, Mar Ortega sobrina de Joana Ortega, accedio al cargo en enero de 2012 en medio de la polemica"

El Confidencial 21-8-2013

Indaindapandensia.

#3 Cat Show, Vic , 30/11/2016 - 12:04

Con la Hacienda separatista-su hacienda-nos van a robar hasta el ultimo aliento ....tot per la independencia!!!.
Taxas por todos lados. Taxas i taxes.

#2 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 30/11/2016 - 03:12

Avui el nostre admirat Grasset en conversa telefonica amb l´Anna Gabriel desde l´Havana ha dit que Otegui no ha pogut viatjar per un petit problema :

"EE.UU. impide a Otegi viajar a Cuba por haber sido condenado por terrorismo"

La Vanguardia 29-11-2016

Es fantastic.

Com TV3 no hi ha res.

#1 Pepon , Bcn, 29/11/2016 - 23:06

A la Sanidad y a la Educación que les den.
Menuda sensibilidad social la de esta gente... Se gastan nuestro dinero en comprar espacios en diarios extranjeros. Se creen que la inde lo justifica todo