Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2009. 12:19h.

El Govern punxa en l'acte sobre el finançament

La Vanguardia revela que es van haver d'omplir a corre-cuita les cadires buides

El Govern punxa en l'acte sobre el finançament

Imatge de l'acte a Palau

El diari La Vanguardia, en la seva secció confidencial La mirilla, revela que l'acte del tripartit al Palau de la Generalitat per a explicar el finançament no va tenir l'èxit esperat. Segons el diari del Grupo Godó, "uno de los responsables de la comunicación presidencial tuvo que conminar a sus colaboradores a que buscaran ocupantes para las butacas que algunos ilustres invitados habían dejado vacías".

Segons el diari, "la orden tajante y rápidamente cumplica" va ser "esos huecos, llenadlos como sea". La Vanguardia contraposa aquesta manca de poder de convocatòria a l'èxit que va tenir la conferència de Montilla en el Fòrum Europa.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Benet, Cat, 30/07/2009 - 14:37

Doncs mira que bé!!! Ja ningú els creu ni els admira. Per altra part, tot i la apagada informativa de TOTA la premsa i TV Reagrupament.no para de omplir en els seus dos actes de presentació cada setmana, i així des de fa molts dies.Què vol dir això?

#7 Lluis, Igualada, 30/07/2009 - 14:37

I doncs, perquè os penseu que foten aquest marcatge als de Ciu per recolzar l´acord? ja es veuen venir la patacada electoral i començarà dins de poc l´escampada de porqueria que els del pscPSOE en saben tant

#6 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 30/07/2009 - 14:29

A veure si s'en enteren! No tot-hom està disposat a fer de "coros y danzas" dels sociates

#5 jaume, saneja, 30/07/2009 - 13:22

aquest pacte de finançament no sel creu ningu, apart dels de dins .

#4 Gràcia, Gràcia, 30/07/2009 - 13:00

Quina llàstima!, també els hi ha fracassat el Te Deum, que s'havien montat per autohomenatgear-se, els van fallar els poderosos i alts funcionaris que tenen en nómina. Toc de crostò pel proper festival d'acció de gràcies.